Dagen innan sista dagen

Är på jobbet & här är de dött som man kan tänka sig dagen innan en röd dag. 
Imorgon & på onsdag är de röda dagar så då blir de lite till ledighet för mig, vilket jag tycker väldigt mycket om. :) 
Vad händer på Dagen D- new years eve? CHILLA! Palla & dra på stort, de är säkert aaskul om man tänker att nu ska vi köra på stort & lägger hela hjärtat på ngn stor fest med sina närmsta. Men de är inget jag orkar med, hade den stora festen på nyår för 2 år sedan. Det var sista nyåret som jag körde singel, utan att ha min egna Jhonny bredvid mig. Och jag är mer än nöjd att inte behöva vara ensam mer, även om de alltid har sina fördelar så var min ensamtid de åren helt perfekta, en väg som gick ganska rakt utan bucklor på vägen tills min lilla bubbla kom som blev min sambo. Höh.
jaja, ska sluta sliska om min kärlek till min sambo. ^^
Ooooch berätta vad jag ska göra på nyår, vi ska till Malin, min kollega & vän som bor i Nättraby. Ska dra dit sambon & hunden så ska vi ha en lugn kväll där, tycker jag låter mycket bra. Ingen dricka för orkar inte riktigt må dåligt dagen efter, vet att jag skulle fortfarande må dåligt på torsdagen när man ska till jobbet.. 
Så det blir att äta gott (har ingen aning vad ska göra för middag, men håller tummarna att de blir gott. ;) & umgås. Får se hur lilla Chevelle tar raketerna, men än så länge i stan har hon inte sagt något stort om dem som redan har släppts. 
 
Var i Skåne i helgen också, träffade Maarit, svärmor. Mycket trevligt, hon är alltid lika glad & pratig. :)
Hon ska flytta nästa helg, men troligtvis så stannar jag hemma med Chevelle, får se på vilket humör jag är på. Bestämmer mig säkert på sista sekunden. ;P 
 
Nä, jobba lite kanske.. höh... tjingen! :)

fredag som måndag

Helt plötsligt så är det fredag igen & det är första arbetsdagen för denna vecka, wtf!? Ja, de blir lite snurrigt i huvudet av alla röda dagar..
Denna helg som var & vecka så har de bestått utav vänner, släkt & familj. Men så är det när de är Julafton, och alla julklappar, helt otroligt! Haha, om jag säger såhär; ingen nämnd ingen glömd. ;)
Men ja, denna arbetsdag har gått otroligt långsamt, en snigel hade gått/glidit snabbare förbi denna dag. Men bara 2 timmar kvar, tack gode gud för det. Telenor-anställda har heldag idag med så behöver ej vara ensam sista timmarna, men på måndag så kommer jag vara det. Tråkigt, men får arbeta extra mycket så jag glömmer att kolla klockan. Kör trixet som vi gjorde när jag jobbet på säljsupporten, sätta en post-it lapp på klockan. 
Denna helg så ska vi till Skåne- Tomelilla & hälsa på Jhonnys mamma, sen en snabbis till Simrishamn & hälsa på hans syskon. Ska sova över hos svärmor, ska bli trevligt & träffa henne igen. På lördagkvällen ska vi se Hundraåringen, ska bli spännande & se om den är bra eller ej! Försöker att inte ha några förhoppningar, men de har man ju alltid ändå..
Ja, innan de blir helg så ska fredagskvällen finnas till, ikväll så ska vi bara ta de lugnt, kolla film, mysa framför brasan & spela tv-spel. Japp, är fortfarande spel-nörd. Nu har vi 2 konsoller så vi kan spela med varandra, we are fucked up yes i know. Men jag älskar de, så länge jag tkr om de så skiter jag i vad ngn annan tkr om de. :) 
Dagarna börjar sina på detta bygget igen också, får se vad som händer, as usual.
 
Snart hemgång, lovely!
 
Tjingeling.

Zombie-fy

Vad har hänt senast?
En massa men samtidigt inte, har tänkt väldigt mycket & skrikit i mitt huvud "AAH, de måste jag skriva, skriva av mitt hat mot en viss person"
Men vet inte, de är bara då jag ser denna person som jag känner att jag kan slå in hans ansikte mot en tegelmur & bara hoppas jag ser hans hjärna flyta ut. Ja, jag är så makaber. Sorry, men det är MIN blogg du läser. Leave it or suck it up. ;) 
 
Men just nu så känner jag att jag inte behöver skrika ut de. då ser han väl de också & säger till sin mamma eller något. Ja, som sagt nu säger jag inte mer.
 
Snart julafton & ledighet! Så jävla underbart, komma ifrån jobbet & allt vad som står där till. Alla på jobbet räknar ner dagarna, 2 dagar kvar, 2 dagar kvar, ungefär som zombies, 2 daaagaaar kvaaar....
De allra mest som jag längtar till med dessa dagar? Att jag får vara hemma & umgås med alla mina nära & kära. :) 
 
Denna julen så ska vi vara hemma hos oss, ska bli riktigt mysigt att få hit de mesta av familjen. Mamma & hennes sambo, alex & daniel kommer, och Paul. Hade varit riktigt roligt att få hit Jhonnys mamma också, men hon bor några timmar bort så det kommer nog inte att bli så. :( Pappa & Sofia ska vi fira med den 25:de, hemma hos Pappa så får såklart fira med den lilla gubbstrutten också, Bamse menar jag då.. ;) Höh.
 
Pappa opererades igår så pratade med honom idag, då han lovade att ringa igårkvälls så skickade jag ett litet surt sms & hörde vad som hade skett, han hade glömt ringa, hottentott..
Han skulle fixa axeln då doktorn sa att leden hade gått av men när de öppnade så var de bara slitet & istället så var hela axeln mycket värre än vad de trodde så de stängde bara igen allt & sa när pappa vaknade att de blir axelprotes isåfall, jippi. Men de fixar nog pappa om några år, när pensionen kommer. Inte nu när han jobbar & allt, de förstår jag honom. Så var de med det.. 
 
Mamma har ju fått en chihuahua också, så Chevelle får sällskap till julafton, & Smulan blir inte ensam för första gången på julafton. :)
Chevelle & Lilo har träffats 2-3 ggr nu & de går bara bättre & bättre. Chevelle är så jävla avundsjuk så hon ser ut att kunna hugga om Lilo får godis som är hennes, men försöker visa så gott jag kan vad som är rätt & fel. Apsvårt, men what to do, en bra lärdom för längre fram i tiden kanske. Men då är man inte lika hårdhänt..
Men Lilo viftar på svansen & ser glad ut när hon kommer hit så de är kul! Var lite minihundvakt i lördags då Mamma & Göran skulle köpa sista julklapparna. Gick asbra!
Info om Lilo då? Hon är 3 år, grymtar som en gris, black&tan i färgen men en liten gnutta vit i pannan, världens snällaste hund på denna jord. Hon kan sätta sig i vilket knä som helst, hon vill helst hälsa genom att sätta sig i knät på personen. Så ja, hon är en bra hund för min mamma :) Hon har varit utställningshund så hon kan gå i koppel men hon kan ej sitt eller ligg, kan inte Chevelle heller, ligg då, men ja.. Sitt ska man kunna iaf tycker jag ;)
 
Har gått & blivit spel-nörd också, japp, you heard right. Skylanders-fan 4-evah. Nä, skoja men de är riktigt roligt tv-spel :) Har ngt mer gemensamt med sambon, tvspel, haha. 
 
Ikväll så ska vi ha glögg-kväll, ska bli mycket mysigt. Invigning med våra nya glögg-muggar! 
 
Til next time, tjingtjong!

Status hälsa

Denna tisdag så har jag varit hemma från jobbet, sjuksköterskorna har sjukanmält mig för imorgon med så ifall jag har fortfarande ont i magen då så får jag vila en dag till. Vad äre med mig då? Jadu, fuck min hälsa kan jag bara säga. Inget kan vara bra hela tiden. Älskar mitt liv, har jobb som funkar men min egna hälsa, nej, den suger mutta kan man säg. Fick urinvägsinfektion i söndag påväg från Malin hem till mamma, fatta på 15 minuter typ?! Trodde jag fick bort de på kvällen men tydligen så var den lika envis som mig. Klockan 3 inatt så fick jag de igen & där var den sömnen, så har varit uppe sen dess & gjort iordning för träning. Sen när vi skulle köra sista på hantlarna så fick jag en kniv uppkörd i magen, kändes de som iallafall, så de var bara att lägga sig i sängen när vi väl kom hem igen. Fick detta anfall i måndagsmorse också men de onda försvann efter ngr timmar men blev svimfärdig precis som att du har druckit ngr glas med vin. Helmysko.. Så tänkte att jag orkar inte med en dag till med detta så stannade hemma & sov till 11 idag tror jag? Är bättre nu så hoppas & ber på mina bara knän att de ej kommer tillbaka imon på morgonen. Då får jag isåfall gå till vårdcentralen & be om en liten magisk kur. 
Japp, så såhär ligger de till för mig i nuläget. 
Hände i helgen för mig då? 
Klippte mig, tog de lugnt, var i Kalmar & hälsade på Jenny med Manda, mycket trevligt :) sen på söndagen så var jag då hos Malin för smyckesparty sen på kalas hos mamma för hennes sambo. Det var min allt för korta helg. Men efter denna vecka sen så är de bara 1 vecka kvar innan långledighet med jul & nyår. Niiiice! 
Ja, som jag har lovat så får jag väl lägga upp en bild då. 
Nyklippt, men eftersom jag hade uppsatt hela tiden så ser folk ingen skillnad. Väldigt tråkigt men vad ska man göra ;) 

Tjing-fucking-ling.

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0