Hej&hå

Fredag. Denna underbara fredag, ja, det är lite harmoni i det hela. 
Jhonny & jag ska leka hasslö-bo för en natt inatt, ska bli mycket spännande. Haha, Jhonny har ju varit det hela sitt liv men inte jag! Sedan imon efter frukost så ska jag till mamma & baka lussekatter & julgodis. Mycket gott! 
Så med detta inlägg så hälsar chevelle, trevlig helg & 1 advent! ;D 

Jul-pynta

Julen kommer allt närmre & de känns som varenda människa jag träffar längtar extra mycket till julen, & förra året så har jag för mig att varenda människa bara ville spy på julen. Eller minns jag fel? 
Kan de vara för att värmen fanns i Sverige länge för en gångs skull, man får ändå tänka att de var ganska behagligt ute ända tills i slutet av oktober. Om man jämför med förra året så var de nästan snö vid denna tiden? Konstigt hur allting kan bli upp&ner varje år, att de kan bli så olika från år till år, de är ju inte direkt så att de tar olika tid för jordklotet att resa ett varje runt, men ändå så är det så olika för oss med värme & kyla. Det går inte riktigt ihop i min hjärna. 
Denna onsdag(skrev precis söndag, wtf?!) så har jag pysslat, blev väldigt sugen på det, vet att jag kommer få pyssla väldigt mycket i helgen också men de är mer storplock. Mysigt med att pyssla litet ibland. :) 
 Här är min krans som jag ska chansa & hänga ut vid vår ytterdörr, 2 tomtar, en uggla, kanel, apelsin & ett rött hängande hjärta. Lite lagom roligt tycker jag!
 
Våran fina julgardin som hänger i köket, som troligtvis behöver en pinne så de blir rakt men samtidigt tyckte jag de var lite gulligt att de inte var helt rakt längst ner? Vet inte, har inte riktigt bestämt mig än vad jag tycker om de.. 
 
Våran julgardin i vardagsrummet, jag vet, de blev lite mörkt men så är det vid denna tid på vintern. Då är de alltid mörkt när man väl är hemma! Men ni får också se hur mysigt det är, lite ljus & ljusa gardiner som lättar upp allt!
Vill bara visa våran papp-figur som är ett ren-huvud. Ska måla de antingen mörkrött med vit halsduk runt sig hängandes ovanför tvn, eller vitt huvud & röda julkulor runt halsen. Kan inte bestämma mig där heller, men tror de lutar åt vitt huvud med röda julkulor. De låter så himla fint. :) 
Pysslat med ljus också, så ska jag ha det på vardagsrumsbordet. Självklart ljus med underbar doft & resten vita vanliga. Så blir det såhär:
 
Kommer komma upp mycket mer än detta, men det är bara november, så ska inte fusk-starta allt för mycket än.
Det mesta som vi hinner ska upp på söndag i helgen, det ska bli kul. :) Få allting gjort & sen om det är något mer som man kommer på så kan man ta det när det kommer. 
Men det är väldigt roligt samtidigt att en sådan deppig månad som december då den är som mörkast under hela året så är det likaså den mysigaste, men visst, människan i sig vill ju alltid få det till det bättre så vi försöker se det på den posetiva sidan. 
 
Men nu börjar jag bli trött, torsdag imorgon, då blir det en dag mindre till helg. 
 
Tjing!

Torrhet som en torr aprikos

Japp, sådan är jag. En jävla torr frukt, eller finns de något som är torrare, jo, en förbaskad öken. Jag är en torr öken som aldrig blir normal, du-vet en normal människa som kanske behöver smörja läpparna liite då man kanske känenr sig lite torr. Nej, jag ska fan få torrhet som jag måste byta hud som en jävla orm.
Sedan dessa frågor/påståenden;
Är du torr? Oj, är du verkligen så torr? är du torr ännu?
SER DU INTE DE! Jag lider i detta & tack du påminde mig för något jag tänker på varje sekund. Dra åt pipsvängen med dig. Nej, jag menar inte varje gång som ngn frågar, men jag börjar bli pist off på min kropp nu. Jag tränar, tar hand om den som man ska, men vilket tack får man från den. detta?! Japp. Du ska få, jag lovar, men jag vet att i slutändan så blire jag som lider. 
Men ja, nu har jag fått skrika av mig lite här. Ska till Apoteket idag & om de pekar på någon jävla läpsyl som jag ska ta så gud be vare med dem, då stryper jag någon. jag vill ha någon fet salva, vettefan vad med vadsom. Jag äter snart upp mina läppar & händerna dem kliar jag sönder, då tror kanske ni att jamen, detta får du väl med hösten som har kommit. ja, då kan ni tro jäävligt fel. Har haft detta skitet sen i våras nu & ja, man kanske kan tro att jag ska ha kollat upp de lite tidigare då men fuck you då.
 
Ja, jag är på krigsstigen- vill du möta mig? ;) 
 
 

Blandad kompott

Onsdag & snart halva veckan gått igen, puuh. 
Jobbet bjuder på pepparkakor idag så jag är go & gla som en kexchoklad!
Helgen som gick bestod utav slapp, älskar slapphelger. Där man inte gör ngt viktigt utan bara finns.
Köpte en krans som bestod av granris & lingonris(tror jag). Ska fylla den med lite olika roliga saker & hänga utanför dörren, kom julen så slår vi varandra på käften! 
Nej, men lite mer barnslig där ja.
Jag pysslade lite, fixade julkort & donade med ljus. Ska till Simsalabim & fixa lack till ljusen nästa vecka, den veckan då allt pyssel ska vara klart förhoppningsvis då allt ska fram nästa söndag! Tjollahoppsan!
Mörkret kommer närmre också, nu är det väl mörkt vid runt halv 4 & de roliga i allt är att varje år så blir man lika överasskad att de går så snabbt att de bli mörkt. Om de är fint väder när de väl är ljust ute? Nejdå, de är molnigt som i en skål med gröt, lika fluffigt & man ser lika lite igenom de. Så alltså så är de inte ljust ute heller när de väl är dag, japp, så är det i dagens Sverige! 
Mina ljus från partylite har kommit nu iaf, ska se om jag kan hämta dem hos Stina ikväll, hihi. :D Då ska de lukta jul hos oss också, banne mig. Vi ska spy jul efter December-månad. Tror du vi kommer lyckas? De tror jag..
Ska bara försöka hitta alla jul-saker uppe i vårt fullproppade lilla rum uppe på vinden. Yepp, good luck Chuck. Och jhonny lade granen lääääängst in så allt måste ut innan vi får fram de, woho.
I helgen så ska vi till Skåne & träffa jhonnys mamma, hon bor ju där nu så de ska bli trevligt. :) På lördagen så ska vi på ngn sorts julmarknad som är gigantisk, ska bli mycket spännande. Kanske är tur att jag inte har fått lönen än? Hah!
Blondinbella har fått barn, en son. Han ska heta Gillis, alltså, jag vet inte.. Visst, de rimmar inte på ngt hemskt som tex. Britta. Men Gillis? Nää, inget namn som faller fint i min öron.. Men kul att de har blivit föräldrar iaf, ska bli roligt att läsa hur allting går också.
Har varit på Tupperware-party för första gången förra veckan också, omg säger jag bara. Alla dessa bunkar?! Jag köpte en vattenflaska till jobbet iaf, potatismosare, liten kanna & sprits. De som jag behöver & tänkt lite i vardagen att fan, de behöver jag nu. Som en potatismosare, mmh, gott med potatismos men om de ej finns ngn mosare så går de inte så jävla enkelt att fixa de! Men snart, den 27de tror jag vi skulle få vara saker. :)
 
Snart lunch! Mat sen pepparkakor, fy vad gott. 
Tjingeling! 
 

Slapphelg deluxe

Idag är de söndag igen men jag har försökt njuta tillfullo av min lediga lördag så länge. Hela lördagen så umgicks jag med min man iallafall :)
Först på morgonen så gick vi & tränade, känner nu att träningsvärk är påväg..
Sen gick vi på stan, shoppade lite som var behövligt & fikade.
Sedan hem & städa av lite så man ej går i grus inomhus också.. Åt hemmagjord pizza som är så jädrans gott! 
Vid 7 kom mamma & hennes sambo på besök, vi kollade på The Conjuring. Haha, ja, lika läskig som första gången jag såg den.. 
Denna söndag så ska vi nog bara ligga i sängen & ta de lugnt, kolla filmer :) får se om vi får ngt ryck att göra ngt annat, haha. Ska träna är väl de enda bestämda. :) 
Tjingeling! :)

Solsken kommer efter regn

Brukar de oftast säga & de är också rätt i nästan alla sammanhang!
Dagen började fel med lite seghet & irreterande kollega men nu på eftermiddagen så har jag druckit glögg & ätit pepparkakor, fått min julklapp till min mamma som jag vet att hon kommer bli så himla glad för, vet att min bok som jag har beställt är snart hemma så jag kan läsa & kanske lära våran lilla chihuahua lite mer disciplin, hittade finfina ljus på ett ljusparty igår som jag var på hos Stinas mamma, sen sist men mest värdefullast är att ikväll så har jag inget bokat utan ska bara njuta av kvällen tillsammans med mannen min. :)
Det går bra nu 🎶

enkelheten kan vara underbar också.

Och återigen är det underbara fredag & en arbetsvecka har gått igen.
Min sambo hjälper sin mamma flytta idag så han kommer hem senare ikväll kan jag tänka mig, inte så jädra kul men vad ska man göra.
Medans denna väntan sker så ska jag umgås med min bebis Smula tänkte jag. Och kanske kolla lite på serier som jag har missat.. Sedan kommer Chevelle hem också efter har haft en dag med mormor. (min mamma då, ja, hon är mormor för Chevelle) Denna helg har vi inte så mycket inbokat som förra helgen direkt, men de är lite iallafall. Det är på söndag som är bokat för våran del & då ska jag fika med mina äldsta vänner, nej, de är inte gamla, utan de har känt mig längst.
De bästa med mina vänner som jag har kvar efter alla år så är det att man kan träffas efter flera veckor/månader men de är ändå samma goda stämning, eftersom vi alla förstår att man har ett eget liv & tiden går så jävla fort så man glömmer ibland att alltid ringa eller höra av sig. 
Min sambo ska till en vän & spela tv-spel, så han ser jag nog knappt på söndagen. Så när jag inte själv ska fika så ska jag kolla på serier, de finns lite jag har missat.. Ska bli skönt med bara en riktig slapp-dag, var länge sen man tog sig tiden för att ge sig själv lite ledig tid från allt
Ikväll när Jhonny kommer hem så kommer hans killkompis så ska vi kolla på film allihopa, ska bli mysigt. :) 
 
Och sen är det måndag igen, hamsterhjulet går igång igen, yäy.
 
Igår så var jag på en föreläsning gällande sambolag, försäkringar m.m. De var 2 timmar som var bortkastad tid som jag aldrig får igen, hemskt. Jag lärde mig lite, men de kunde jag googlat fram om jag ville. Om man slår ihop allt så kan man sammanfatta kort: Singel- bra. Sambo- Gift dig. Gift- Dö inte för fan. 
Yes, thats life. 
 
Snart hemgång, då blire att åka bussen hem & ta bort sminket & gnuggagnuggagnuggaögonen. Skönaste-som-finns-ever. Ooh, kanske ska slänga på mig min onepiece också, eller slänga på? Neje, dra på blir de väl? Dra upp? Jaja..
 
Tjingeling! 
 

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0