Lurad

Var ett tag sen jag blogga & de var en liten protest för bloggen, då jag ej kan blogga från paddan för då kraschar hela sidan. Asdrygt & de har resulterat att jag har blivit pist off & får ingen lust att fortsätta.. Så nu bloggar jag från mobilen..
Jag kanske skulle blogga från datorn, men varför göra livet enkelt, inte lika roligt.. ;)
Hänt ngt på sistone? Nja. Var i Malmö med sambon på alla hjärtans dag-helgen, blev de, jag trodde vi skulle vara där fredag-lördag men Jhonny hade överraskat med en helhelg så vi åkte hem på söndagen. Samtidigt som jag fick reda på att vi skulle vara där hela helgen ist så kom alla problem upp, katten, hunden & nyckel. Men Jhonny hade fixat allt, därför han pratade så mycket i telefon varje gång han gick ut med chevelle. Lurad till max japp. Underbart var de iaf, en helg som var välbehövlig. :) bara min sambo som kan lyckas med sådana saker. 
Hur mår jag då? Jodå, kan inte klaga. Huvudvärk, men man ska väl känna att man lever. ;)

Orkar jag inte skriva på mobilen mer. Hörs strax igen!
Tjing :)


Bitter?

Dagarna som arbetslös går långsamt fram, lite dötid som man måste ha ihjäl om dagarna & på tv går program som "sjunde himlen", snälla död mig hellre. Haha.
Alla andra jobbar eller bor inte här längre så de går inte heller, och idag så regnade det heeela dagen. Så inte roligt att gå ut heller, för den så rena & friska luften..
söka jobb då? Jo, gjorde det i måndags förmiddag på de jobb som fanns. Gick ganska fort.. Skällde ganska mycket på dessa hemsidor där man ska fylla i all info som redan finns om de bara läser mitt CV, jävla pucko som kom på de där.. Han borde bli arbetslös & själv få fylla i allt de där som tar minst 40 minuter. Men du är ju arbetslös du har aaaaall tid i världen ja, visst de men jag vill inte lägga den på sådan här skit när jag har gjort ett ganska bra CV! Bah, ja, var nära att hela datorn åkte ut för att när jag hade fyllt i allt så kraschade deras hemsida, de fick inte ett så proffsigt mail skickat till sig sedan... S-U-C-K
mailade min förra arbetsgivare igår också, inte så jättetrevlig då heller, anger issue, ser ett lite mönster här nu.. Haha! Om mitt arbetsgivarintyg då jag måste ha detta för trygghetsrådet & ännu viktigare a-kassan så jag får pengar. Men de tänker väl inte en arbetare på som får sin månliga lön varje månad in på sitt konto. Ja, jag är redan jävligt trött på att vara arbetslös & jag är en bitterfitta på allt & alla. Take it or leave it. 
 
Något annat, roligt som händer? Ja! Ska till malmö på fredag & bo på hotell med min finfina sambo, äta lite på en restaurang & bara njuta. Ska bo på samma hotell som vi gjorde när vi firade 1 år, var ett helt perfekt & mysigt hotell för oss. Är precis mitt i centrum, går någon meter så är man på lilla torg. Asbra :) 
På lördagen så blire fönstershopping & äta på vapiano, love it! Ska träffa jhonnys malmö kompis Anders & hans tjej Ann-Sofie, ett helt underbar tjej som är runt min ålder & har en bra humor, en vettig person. Inte så ofta man träffar på de, har hört alldeles för ofta då killar träffar helt fucked up-tjejer som man ej klarar av. Jag är glad helt enkelt :) 
 
Något mer denna vecka, ja, ska på en heldags utbildning på torsdag om hur man skriver ett cv & personligt brev. Tänkte att man kan väl aldrig lära sig för mycket & få lite tips kanske. 9-16, jippie. håller tummarna att de kanske är någon rolig man kan prata med där.
fredagförmiddag är de arbetsförmedlings möte med info. Får se vad de är för ngt. Direkt där efter så åker vi till malmö :) chevelle ska vara hos jhonnys mamma så länge, hon får inte träffa henne lika ofta då hon har flyttat till simrishamn nu, men hon tog gärna chevelle, förstår jag också, vem kan säga nej till den lilla söta sälungen :D
 
Nu ska jag käka rostad macka med marmelad på, mums! Tjingeling! :)
 

What goes around comes around

Onsdag idag, redan halva veckan gått. Om jag längtar till helg? Nja, alla dagar är likadana nu så inget som är skillnad på onsdag som en lördag. Jo, livligheten på stan kanske. Gick en runda i förmiddags då jag skulle köpa en present till mamma som fyller år på fredag, och daaaamn vad dött de är. Haha! Trodde de hade skett en zombie-attack eller något. More space for me!
Var nere i grönsakshandlarn och köpte lite clementiner & äpplen, och de var perfekta äpplen. Sådana som är inte stenhårda men hårda så de krispar när man tar en tugga. Helt perfekta! Clementinerna var goda också enligt sambon, får se när jag testar dem & om de får godkänt i mitt test. Men är mycket nöjd att de perfekta äpplena ej är så långt borta från mig nu, senast jag mötte dem så var de på Telenor. :(
På tal om Telenor, de som slog min tanke idag är att jag kommer sakna Pastavagnen, deras apgoda kycklingcurry med ris! Någon som vet om de har någon mat liknande i stan?! Annars om de krisar så får man väl ta en promenad till våren bara för den godingen.. 
Tänkte göra ett grattis-kort till mamma på födelsedagen också. Meen, har redan hunnit komma in i de där "meen, jag gick på stan i en timme idag, hur ska jag hinna med att scrapa då också?!" Ja, verkligen pinsamt men de är sant. Nä, ska nog hinna med de också idag. 
Ska träffa manda ikväll också, åh så kul! Får se vad vi hittar på, om jag tror rätt så blire nog en fika. Ungefär allt jag orkar med om kvällarna, haha. 
Vad ska man äta för middag idag då? Fick ju alltid lite inspo av kollegorna på jobbet men ja.. Nu är det som de är. Söka #mat på instagram istället? Haha! 
 
Det som sken upp min kväll igår var när en kollega beklagade sig lite, ska inte säga för mkt, men hon saknade mig & ville ha mig tillbaka då de som är kvar inte riktigt gör de dem ska, skadeglädje njaa, kan jag inte säga, mer att chefen kanske förstår att han tog fel beslut? Även om han som fick vara kvar har varit där 8 år mer än mig, de behöver inte betyda att han är bättre än mig. 
Jaja, nu fick jag de sagt också. De som har frågor om detta sista, behåll de för er själva för mer skitsnack får jag nog inte säga, haha!
 
Tjing-waitforit-ling.

Hejdå?

Idag är de första dagen som arbetslös & de menas med att de ska ske ett obligatoriskt möte till arbetsförmedlingen. Skitkul. Ännu roligare var ju att få gubben som inte visste vart han hade arslet skulle hjälpa mig. 
Innan jag gick dit så var jag på ett möte med min förra arbetsgivare. Var inte jätteinformativt, men satt där & såg glad ut ändå. Sen får vi se hur allting fortgår & slutar. 
Efter denna förmiddag så gick jag till doktorn, var ett besök som jag kanske kommer berätta om vad detta handlade om senare. Men jag kan säga såhär iallafall att när jag tog blodprov så grät jag endast, inget skrik, inget sparkande, inget psykbrott. Det går sakta men säkert framåt i min utveckling mot sprutfobin.. 
Min sista dag på Telenor så fick jag riktigt fina saker av mina sista kollegor, 
Jag har haft kundtjänst, support, trafik & avtals-kollegor & alla är underbara på sitt sätt. När jag tog mina sista steg ut så var de lite bitterljuvt, då jag har lagt ngr år på de företaget & arbetat mig uppåt för att komma någonstans så är det så enkelt för ett företag att avsluta allt utan ett tack från själva företaget. 
Vet inte vad jag ska säga, kanske kommer jag tillbaka, vi vet alla att man behöver pengar för att kunna överleva. Tyvärr. 
Vad var de för något jag fick då? Jo, jag fick en rosa kruka med en blomma i, smycke, en likadan rosa skål med godis i & ett vykort där de stod att kollegorna skulle sakna mig. Riktigt underbart :) 

Nu börjar jag bli fruktansvärt hungrig. Dags att trolla fram piskan & se till att min sambo jobbar fortare med våran mat som vi har jagat fram! Höhö. 
Tjingeling! 

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0