Måndagen som blåser iväg

Denna måndag för Sverige-bor blåser iväg. Bokstavligt talat. Klassvarning 1-3 i Sverige, så jävla kul. 
Lite mysigt är det iallafall, höra svischet i fönstrena. När man är inne, utomhus så svär man så salivet flyger. 
Denna helg har bestått som önskat om en massa shopping, & är väldigt nöjd. :) 
Kuddar till våran stora mysiga säng, 

Tv-fäste till min lilla tv så vi kan mysa i sängen när de är kalla höst-dagar. 

Skrivtavla så min sambo slipper säga den originella meningen "jaha, är det idag??" & mycket mer köpte vi. Nya glas tex, både stora & små. 

Efter denna långa helg så är vi alla trötta. Chevelle fick vara hos moster Stina med chilii, & hennes 2 kisar som hon äälskar att leka med. 
Ikväll så blir det att vara hos mamma på kaffeparty, ska bli spännande. Hatar kaffe men hoppas på att de finns annat. :) kvinnan som har hand om det ska visa annat också som hon pysslar med. Saker till hundar & katter, de ska bli kul att se! 
Tjingeling!

Torsdagens njutning

Den ljuva torsdagen, känslan att de är torsdag & imorgon är det fredag igen. Dagen D för ledighet. 
Tänker tillbaka när man jobbade till 22 på kvällarna & de var helgdagar eller vilken dag som helst för kundtjänst har alltid öppet, 24/7. 
Och nu tycker man att de är sent att jobba till 17, perspektivet förändras fort. Jag tycker synd om de som sitter i kundtjänst, men de är också jävliga starka. Att våga sitta där i front och ta emot kulorna som haglar ibland, men man lever på de små guldkornen som kommer fram ibland. 
 
Imorgon åker vi till Malmö, ska bli riktigt roligt. Att komma iväg lite & se lite annat än våra vägar, underbarast är när man kommer tillbaka & ser karlskrona i andra ögon. Hemlängtans ögon, där karlskrona är så jävla fint & man undrar hur man missar de varje dag. 
Men i Malmö ska vi vara med Jhonnys kompisar på kvällen, komma bort från vardagen med tvätt, städa & laga mat.
Lördagen består i att shoppa, shoppa & shoppa lite mer. Ska gå i stadens affärer & kika & sedan till Ikea. Där ska vi köpa väghållare för vår tv bla, till sovrummet. Ja, vi ska ha tvn på väggen i sovrummet. Ja, vi ska ha de så jäävla bra. Är du avis? Jag är lite avis på mitt liv om jag får säga de själv. haha, ursäkta mig då. Men ja, jag älskar mitt liv. :) Har man hamnat rätt i livet då? Tror det.. Man ja, självklart att mitt liv & jag inte är perfekt. har jag inte sagt, men jämtemot hur jag hade det då, livet-innan-Jhonny så älskar jag mitt liv nu. 
 
Japp, now you know!
 
Tjingeling :) 

Går ner synligt men upp osynligt.

Denna gåtan kan ni klura på. Kom på den precis nu faktiskt, känner mig väldigt duktig. ;) 
 
Denna helg har bestått av väldigt olika händelser, lördagen så var vi på kalas för jhonnys farmor. Var roligt att få träffa lite mer av jhonnys släkt, släkt & familj. De kan få en att skratta av gråt & bara ren gråt. Men man älskar dem lika mycket ändå. Konstigt det där.
 
När vi åkte hem så tog vi med Jhonnys brorsbarn Niklas med oss hem, då kollade vi lite på tv & käkade hemmagjord pizza sedan blev de film. En film som man tänker lite Men in Black på, rolig film iaf. 
Söndagen så bakade jag bullar & en misslyckad chokladkaka av något slag. den slutade med att halva låg på diskbänken, mh, jättegott.. tyckte jhonny iaf som stod med en sked i hand. (Okej, jag hade en liten sked också..)
Sedan hade sambon 1 killkompis över & hade speldag med niklas, när klockan börjar slå 4- halv 5 känner jag att jag inte riktigt är redo för att ha en tonåring i mitt hus. Japp, så är det. 
Så när han blev hemkörd så började jag dammsuga & göra lite rent i huset, underbart efteråt. 
Lämnade cykeln hemma hos pappa i hans garage då min lille cykel ej kommer att användas under dessa blöta månader. Fick träffa Bamse en stund & visa mina staaaarka armar, ja, jag är nöjd, asnöjd. :)
Pappa har köpt ngn ställning från england så man kan köra chin-ups på, lyckades göra 3 st med pappas hjälp som stöd om benen. Wiie, jag är snart lika stark som StinaDenFina! Gått upp 2 kg också, men inte i fett. 
Det går framåt i det hela alltså, även om jag tränar själv då sambon måste träna upp sin rygg & endast ryggen nu. Sorgligt, japp, förstår om en tår spricker fram i ditt öga nu. 
Fyfan vad jag är flummig, förlåt. 
Stina kom på en fika igårkvälls, mycket trevligt som vanligt. Prata av sig behövs alltid!
 
Snart lunch, yummie! 
 
Tjing-eeee-lingee(lingerie?xD) Bah.... -.-
 

Himmelen i helvete eller?


Här är världens bästa säng. Japp, det är det, jag lovar. Värd alla minsta öre som vi har lagt & ska lägga på sängen. 
Men det sämsta? Det går fan inte att komma upp ur den, varje gång är det som att slita ut en bit ur ditt hjärta. Hjärtgripande? Ja, som bara den. Men man har iallafall något att se fram emot varje kväll, sängen. Sista stoppet för dagen :) 

Imorse var det första gången vi kom upp klockan halv 5 sen vi fick hem sängen & ja, de var jobbigt. Vi satt & argumenterade om vi skulle upp eller inte i sängen, då är det jobbigt. Men vi lyckades! Vi var på gymmet klockan 5 imorse & fit for fight! Jag är stolt ja. ;)

Snart lunch! Tjing-e-ling!

4-kantiga, avlånga, små, stora, mjuka, hårda

Det är vad presenter kan se ut. Hur som helst, & sådana var väl mina. 
Japp, ännu ett inlägg om presenter. Men nu handlar det om vad jag fick utav min älskade sambo. Detta stora mysterium, som jag fick små korn av vad allting handlade om. Men jag stod nollad, fattade ingenting. Små ledtrådar som att de var från USA, något jag inte behöver men att jag kanske ville ha. 
Jag fick Twilight-böckerna förstahandsutgåvan & med författarens autograf. Hur sjukt är inte det. Komemr bli mycket spännande att läsa dessa böcker, redan på första sidorna på Twilight så såg jag att de var ej samma story.
Men om man har kontakter i USA så kan man lyckas med det mesta. 
Sen fick jag flera olika canvas-tavlor, 18 olika akrylfärger, fina penslar m.m. & ett staffli. Varje gång jag ser detta stafflit så blir jag sugen på att måla, jag är inte världsbäst på det men jag tycker det är kul. Det räcker för mig. 
 
Vi fick våran säng igår med, helt underbart! När vi gick på stan & kollade runt så började man tänka, tänk om om den inte är skön & vi har lagt så mycket pengar på den, men de ligger man in.. De tar ett tag intalade jag mig & försökte med min sambo. 
Men när vi lade oss direkt så förstod vi att detta var rätt, helt sjukt rätt. Sen på kvällen när vi skulle sova så somnade vi efter 2 minuter ungefär, om inte mindre. Sov som små bebisar hela natten. Ville vi gå upp sen på morgonen? Nicht. Aldrig i hela livet. Farligt, väldigt farligt..
 
Bilder kommer på denna mirakelsäng. ;) 
 
Tjingeling! 

gåvornas betydelse (2)

hehe, ja, det jag tänkte skriva om förra inlägget var ju allt jag fick!
Men kom på de ganska snabbt. ;)
 
Av vänner fick jag:
Lykta, vin(fick 4-5 flaskor),rose tequila, godis, blommor, filt med armar, finfina kort, kroppsvård m.m.
Fick tequila rose förra året också & jag älskar att jag har en spritflaska som folker tänker på så är det jag i deras tanke. Riktigt roligt, & att de är en god spritflaska. Hade varit hemskt om de hade varit en förjävla äcklig spritsort.
 
Av familj & släkt:
Lykta, kitchen aid(OBH Nordica, en röd, GAAAH), presentkort, minigelehallon, hemmagjord marmelad, pengar, m.m. 
Kitchen aid hade min älskade sambo fått ihop att mina föräldrar, bröder & svärföräldrar gick med & köpte denna manick. 
Fick ljuslykta både av släkt & vänner men de är 2 helt olika & de passar båda i våran lägenhet helt perfekt. En hängande & en stående på våran peidelstal i hallen. 
 
Då jag fick presentkort så ska jag till stan idag & shoppa lite, höh. Ett på Gina Tricot & Hemtex. Se om de finns ngt tjusigt, annars blir de internetshopping!
 
Men iallafall, då man fick alla dessa fina saker så börjar iallafall jag tänka på hur mycket man betyder för sin familj & vänner. Det gör att hela mitt hjärta sväller hur mkt som helst, underbart. 
 
Nu ska jag vara duktig & jobba, haha! 
Tjing :) 

Gåvornas betydelsefullhet

Jag hade då mitt kalas denna helgen som var & de blev riktigt lyckat i mina ögon. Alla skrattade & pratade så som de ska vara, lyckligt. Tur väl så kunde jag finna mig & tänka att detta är perfekt. Jag älskar sådana ögonblick då man kommer på sig själv att vara så lycklig & känna att allt är bra & se de som på en film fast de är verklighet. 
Det rekommenderas, att bara stanna upp i sekunden & förstå hur bra man har de & bara njuta. 
Måste visa kakorna & tårtan, helt hemmagjorda av mig. :) 


Hade kakor också som både mamma & svärmor ville ha mer av, yes! Score ;D
Idag kommer sängen också, kmr bilder på hur resultatet blir sen. Kmr bli så fint får jag hoppas! 

Ska jag fortsätta jobba!
Tingeling!

Fyllda veckor

Dessa veckor har bestått utav massa förberedelser, firande & jobb. 
För att jag fyllde år den 2 oktober, förra onsdagen. Den dagen jobbade jag halvdag, min egna regel som jag alltid har haft sen jag började på Telenor är att jag ska vara ledig. Men då jag började på ny avdelning så tänkte jag att halvdag räcker, så jag gick hem vid 12 & njöt av min egna dag hemma, inte bara på jobbet som man brukar. 
Så sambon kom & hämtade mig, som vanligt, så bestämde vi oss att köpa ny bil, så kul! Så nu har vi en Volvo, C30, trooor jag den heter. Jag & bilar, de går fan inte ihop. 
Sen hade jag sagt till mamma att vi skulle till Tingsryd & kolla på bilar men då vi bestämde oss att köpa den vi lånade så behövde vi ej det. Så då kom mamma hem till oss när vi satt & åt då hon hade planerat att överasska mig med rosor på matbordet när vi kom hem från Tingsryd så de vart att hon blev överasskad istället. Var riktigt roligt!
Så vi gick allihopa ner till Hundbiten med Chevellen & kollade på kläder till henne, och hittade en rosa/vit-randig tröja & ett svart hundtäcke, lite tunt men de blir en perfekt kombo när vintern kommer. Och nu till hösten så kan man ha antingen täcket eller tröjan. Så ja, nu har vi en chihuahua med kläder, men de behövs, tro mig. 
Hon är snart 7 månader den lille tösabiten, helt sjukt.. Och Smulan är bara 4 år såg jag när jag kollade igenom hennes papper, trodde hon var 5-6 år, haha. Påtal om Smulan så mår hon bra nu, förra måndagen så var vi med henne hos veterinären & kollade men allting har varit bra sen dess. De var nog bara lite stress för allt nytt vi klämde in i lägenheten..
 
Denna fredagskväll så har jag bakat & bakat ännu mer, men de är riktigt roligt så de var inte tråkigt någon gång!
Jag gjorde kakor & cake pops, och på cake popsen gjorde jag små prinsess-kronor som ska smycka dem. Kommer nog bli fint, förhoppningsvis. Jag har 2 smakprovare & de gav det godkänt så jag känner mig lite säkrare så ingen kommer spotta ut de över halva bordet & på någon mittemot. Har sett för mycket film tror jag.. haha.
 
Ja, kalas imorgon & då kommer all släkt & familj. Ska bli riktigt roligt att uppleva detta kalas. :) 
 
Kanelbullens dag idag & det resulterade i att de var bullar & tårta på jobbet idag, mmh. 
 
Lägger upp bilder på kalas nästa vecka troligtvis, ska på dop för min kusins barn på söndagen. Så fullt upp hela helgen!
HELG! <3
 

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0