vrickad halsbränna

Redan onsdag! Helt sjukt vad dagarna går fort. 
Igår så var jag ute på en promenad med Chevelle runt stumholmen och när hon fick känna på sand vid stranden så fick hon ett rejält cp-energi-rus som bara hon kan få ibland, då hon inte är van att springa på sand så vrickade hon foten, tjöt till & kollade på mig med stora tåriga ögon. Vaddå att man blir livrädd då, det var bara att ta upp henne i famnen & traska hemåt, men efter halva vägen så började hon röra på sig & vill ner så när jag släpper ner henne så kan hon gå & springa igen, jävla hottentott.. Skrämma mig sådär.. Men ja, skönt att de inte var värre än så. Nu får hon helt enkelt vila sig några dagar innan jag går långt igen så benet får bli riktigt bra. :) Då hon är som resten av familjen, envis, för envis för att visa att de gör ont ibland men tur att man kan se igenom sådant. 
 
Idag då! Jadu, ska packa inför trippen, njuta av lite mer sol & ska försöka med kartongerna, haha. Hopplös japp..
Ikväll så ska vi till min bror Alle, han skulle tydligen ha någon liten fest eller ngt. Men det blir inte långvarigt för oss direkt då vi ska upp tiiidigt imon. Ska lämna av Chevelle hos min andra bror Daniel också, hon ska göra hans dagar förjävliga istället, höhö. Kommer ringa som en jobbiga mamma & höra så allt går bra, jag vet det redan.. 
Jobbiga mamma-känslor som man redan har fått så längtar jag lite tills vi är påväg hem så vi kan hämta hem Chevelle igen, men samtidigt så är det väl bra att hinna sakna busen också. 
 
Var ute & gick med Manda igårkvälls samtidigt som jag hade tvättmaskin igång, jag drack en ice tea medans vi gick & pratade, får ju uppdatera varandra lite ibland vad som händer i varandras liv. ;) Men sen när jag gick hem så fick jag världens halsbränna, ville bara somna bort från den, riktigt hemskt, riskaka eller yoghurt hjälpt inte. Allt annat som rekommenderades hade vi inte hemma så de blev bara poop av allt. Men idag är den borta iaf, thank u!
Vaknade vid 5 imorse, var pigg som en mört & kunde gått till Wellness & kört ett styrkepass eller något, hemskt var de.. Låg i 1 timme & bara inväntade sömn igen, då fick jag samtidigt en låt på hjärnan för de var ngn som hade radion igång på gatan, och denna låt gick om, om & om igen i skallen. Vaddå att man kan bli lätt psykotisk, haha. 
 
Nä, nu ska jag väl ta tag i saker här hemma.. Tjing! 
 

roliga-veckan

Och nu har den roliga veckan påbörjats! Äntligen.. Solen skiner & man kan bara njuta av den lediga veckan. :) 
Helgen som har varit var väldigt lugn & mysig också, i lördags så besökte vi den nya Zoo-butiken "Grizzly Zoo" i Lyckeby, tydligen så är de en gammal telenorare som är butikschef där som jag känner, vart riktigt överasskad av att se hon stå där men väldigt roligt också! Sen åkte vi till Babyproffsen & kikade runt på priser inför Ullaredstrippen. Sen tog vi det bara lugnt, stod i Glassiären kön i 1 timme så Jhonny fick kräftaxlar, höhö. 
Söndagen var vi hos mamma & bara tog de lugnt på hennes trädgård på Verkö, fick lite färg på benen förhoppningsvis. 
 
Igår så var jag hos Mr Doktor, fick höra allt som jag redan har hört när jag fick samma problem när jag var typ 8 år. 
Han fattade inte piken när jag sa att jag redan har haft detta innan så han kunde sluta babbla & leka "Jag-kan-allt", men nae, han fortsatte ändå.. Men jag fick alla mina viktiga krämer iaf! Så shoppade på Apoteket för 500 kr, skitkul innan man ska till Ullared, men ja, får tänka att vissa har värre utgifter denna månaden.. 
Men förhoppningsvis så kanske till försommaren så ser mina händer ut som alla andras händer, och inte som en 80-årings.. Längtar!
 
Kollade på programmet "Ullared" igår & herregud vad kul det ska bli! De visade att de hade öppnat en helt ny avdelning så man fick se lite av barn/baby-avdelningen, ojoj. 
 
Annars denna veckan så ska jag väl försöka mig på kartongerna som är här i lägenheten.. Skjuter fram det tråkigaste då man kan vara ute & njuta av vädret istället som är så mycket roligare. ;) 
 
Tjing!

klagandes sång

Nu har jag varit på möte hos arbetsförmedligen, det gjorde mig bara förvirrad & stressad, som vanligt.. Och han som pratade kändes som att han blev sur i slutet av mötet så man ville inte direkt ställa frågor, för då blev man dumförklarad.. Sen när jag pratade med receptionisten & sa att jag måste ha ett möte med min handläggare då hade jag tydligen bytt & skulle maila honom, vem har jag inte som handläggare då, jo, han som pratade på mötet! Bajs också. 40 minuter in i mötet så började ungen att sparka också så tur väl så försökte han som pratade att vara rolig så jag skrattade lite lågt åt varje spark, så ingen trodde jag satt & skrattade åt mig själv utan jag hade arge mannen att skylla på, så nu tror väl alla att jag har världens dåligaste humor istället men det skiter jag i. :P
 
Så nu har jag skickat iväg ett mail till min handläggare på AF & ett annat mail till min handläggare hos Trygghetsrådet. Och sökt jobb.. Japp, ännu en tråkdag, fan vad jag längtar till nästa vecka, haha. 
 
Skulle egentligen tänkt gå & träna nu med, men jag är inte sugen för 5 öre.. Sov inte bra alls inatt heller så kan vara därför som jag inte har energi till det. Om jag inte vaknade för att han sparkar så var de Jhonny som snarkar eller så var jag kissig eller stressad för jag skulle upp & inte missa mötet hos AF m.m. Sen har det börjat vara väldigt varmt nu också, vet inte om de är för att de är varmare ute eller jag som börjar bli varmare? 
 
Nu ska jag njuta av solen tror jag, tjing.

Tråkvecka

Denna veckan är lite småtråkig, men visst om jag ska ha så roligt nästa vecka så måste jag väl tåla denna tråkiga veckan först.. Det är bara tråkiga möten hela veckan, om de inte är hos arbetsförmedlingen så är det Trygghetsrådet 2 ggr denna veckan. Blää.. 
Ja, man har väl blivit lite bortskämd med att man har alldeles för mycket egentid utan något tvunget att göra. 
 
I söndags så testade mina bröder, Jhonny, jag & Jeppe på Bingolotto, när de ändå var special för det var Påsk. Och jag får erkänna att de var lite småkul, kan vara för att man hade roligt sällskap också men att tävla är väl alltid kul i alla olika former. ;) Så vi sade att vi skulle köra nästa söndag också så vi köpte lotter idag, haha, mer vuxen kan man väl inte bli.. Påvägen till att bli pensionär i förtid kanske?
 
Jag upptäckte en sak idag, jag börjar få de jobbigt att klippa mina tånaglar. Hm.. Vilka problem som man börjar få som man inte riktigt tänker på, haha, likaså raka benen, wtf! Kan man be sin sambo om att raka mina ben liksom? De känns ju lite riskabelt då man själv vet hur lätt de är att raka sönder hyn så de bara rinner en jävla massa blod.
Precis nu när jag skriver de så kickar han i magen, haha, tror han försöker försvara sin far? 
Skämt å sido. Kollade vågen igår & nu har jag gått upp runt 3,5 kg sen ungefär förra månaden. Helt sjukt hur allt går så snabbt nu, även om jag har ganska många veckor kvar. 
 
Japp, lite av min tråkvecka, min väg att bli vuxen & mina upptäckter. You are welcome. ;)
 
Tjing!

Bus

 
Tänkte berätta vad vi hittade på för bus i lördagskväll, då jag var med Jenny & Manda. :)
Vi sade att vi skulle göra lite middag tillsammans, så först satt vi & snackade lite i Mandas soffa, vad som har hänt de senaste m.m, vi har rätt mycket att ta igen då vi alla 3 inte kan träffas så ofta som vi vill. Men sen så började vi gå upp mot affären men så gav Manda & jag en liten busblick mot varandra så tog jag tag i Jennys arm & så vände vi totalt, då vi hade bokat bord på 2rum&kök! En liten present då Jenny fyllde år i Mars & det var väldigt uppskattat, vi satt där & åt oss alldeles för mätta & sen kollade på skräckfilm hos Manda. En väldigt bra kväll, tyvärr så är de inte ofta men när man får uppleva dem så uppskattar man dem till tusen. :)
 
I dagens gravidapp info så står de en mening som jag tycker är väldigt sant, tyvärr, den sårar lite då de är sant.
Att man säger till folk vad ens barn ska heta & deras reaktion till namnet är kanske " Nej, men de kan du inte döpa ditt barn!" Eller "Jaha, vilket konstigt namn" Detta är en sådan sak som du kan tänka, inte säga. Precis som att säga att din klippning/färgning som du har gjort i ditt hår är förskräcklig men 1000 ggr värre. Inget som folk tänker på, som sagt tyvärr. Men man får väl bara ge tillbaka så dessa personer får känna på samma medicin eller? 
Så appen rekommenderade att man ej skulle säga namnet utan höra vad folk rekommenderar istället. Så jävla hemskt att de måste vara så.... Men ja, så är världen, tydligen..
 
Tjing.

Påsksol

Denna dag har bestått utav att bara njuta av den underbara solen! 
Helt otroligt vilket väder vi har haft/har idag, det är bara att njuta så länge som man kan då man vet aldrig när de försvinner & kommer tillbaka, man kan alltid hoppas att de är lika varmt & skönt imon. :)
Sikket påskväder liksom! Ikväll så ska jag vara med Manda & Jenny, ska bli riktigt roligt & vad som kommer att ske kan jag berätta någon annan dag då jag inte vill att något ska komma ut fel. Ska vara en tråkig/stolt/töntig blivande mamma & ta med mig ultraljudsbilderna & visa, var faktiskt efterfrågat också. (A) 
Ska till Manda vid 18 så ska strax kila men tänkte bara skriva av mig & säga att man ska inte glömma att stanna upp & älska livet helt enkelt. :) Man tar mycket förgivet & livet är väldigt enkelt att ta förgivet för många gånger. 
 
Morgondagen så ska jag hinna träffa Emma på förmiddagen, vid 13 så ska vi på Påskmiddag hos pappas tjej, vid 19.30 så ska jag spela bingolotto för första gången i mitt liv! Håller tummarna att jag inte svamlar bort allt i hettans stund. Denna påskhelg är riktigt underbar helt enkelt! 
 
Tjing!

Spidey-kicks

Igårkvälls så kollade vi på Spider Man, den nya 2:an. Och helt plötsligt vid kvart i 8 så ser vi att bion börjar 20.15, brukar ju annars börja vid 21 så vi fick snabba på våra steg. ;) 
Själva filmen var jättebra, dåligt slut men de tycker jag alltid när något sorgligt händer. Jag vill ha ett lyckligt slut. 
 
Men efter 1 timme eller så in i filmen så har jag handen på magen & då får jag helt plötsligt känna en spark i magen & tydligt på min hand! Fort som fan tar jag Jhonnys hand & slänger på den på magen men då är han tyst som en ninja, efter några minuter så tar jag bort hans hand & då börjar han kicka igen som en häst, vaddå retas!
Så jag tar Jhonnys hand igen & då får han känna på 1 liten kick, de var som starkast när han började men blev sakta men säkert otydligare & svagare men med denna upplevelse så blev våran kväll mycket bättre. :)
 
När vi skulle till bion så kände jag mig bara tjock & ful, man har ju sådana dagar, har vi alla tur väl. Inga kläder satt fint & de jag valde tog jag bara för jag orkade inte med att kolla i spegeln längre.. Vet ju själv att de bara är fjant men om humöret inte är på topp så är de inte de men när man äntligen fick känna lite sparkar när man är vaken också så blev allt så mycket mer värt allt. :)
Jag fick lite pepp i humöret av mina kompisar också, de alla hjälper till på sina olika sätt även om de kanske inte vet om det, det gör dem bara ännu underbarare. <3 ingen nämnd, ingen glömd då alla betyder lika mycket för mig.
 
Nu ska jag slappa, denna gråa fredag. Tjing! 

klockrent

Denna torsdag blev en liten städdag för mig, jag dammsög+ alla lister m handdammsugaren, moppade alla golv & gjorde rent badrummet. Allt innan klockan slog 12, skönt att ha allt klart till lång-helgen. Då pojken är ledig imorgon också så vill man inte lägga tid på städning då. 
 
Sen vid lunch så bytte vi påskägg, jag fick ett träningslinne som jag har kikat på, så jag provkörde det efter lunch då vi gick & tränade. Det fick bli promenad på löpbandet idag då jag ska provköra Milon med 2 varv imon så vill inte slutköra något muskelparti. Och linnet var iallafall riktigt skönt, även om de är ett tajt linne, inget för en gravid så var de skönt ändå, åkte inte upp lika lätt som ett annat linne jag har.. 
Vad gav jag sambon då? Jo, jag hade köpt ett par bebis-byxor som var allt för fina för att jag inte skulle kunna köpa dem, shower gel/shampoo då han alltid är lat & använder vanligt schampoo för både huvud & kropp så fick han en sådan produkt som är gjord för att bli använd på både huvud&kropp & ett vax för hans tjocka fluff på skallen. Lite småplock helt enkelt :)
 
Vi fick hem ett nytt avtal för lägenheten idag, då det stod på det gamla avtalet att inflytt skulle ske den 1/7 så fick vi ett nytt där de står inflytt 1/6 istället. Och de är så snälla och inte bara skickar med avtalet, en hyresavi utan ett kyvert som redan har frimärken fastklistrade och där hon har skrivit i vilken adress det ska till så det enda vi behöver göra är att skriva under sen kan vi posta det direkt utan att göra något mer. Riktigt bekvämt får jag säga! 
 
Gårdagen så var jag hos barnmorskan en stund och fick lite info & fick ställa lite mer frågor som har kommit upp påvägen. Så nu är nästa möte bokat & glukos belastningen inbokat också, pirrigt värre ja! 
Nästa möte så ska de börja mäta magen, lyssna på hjärtljud & väga tunga mig. Haha, ja, de ska bli riktigt kul & se hur stor man blir tillslut. Min mammas reaktion efter hon träffade mig igår var "Men herregud, vilken stor mage, du är väl bara i 4 eller 5 månaden!?" Men när jag rättade henne så sa hon att ja men då är de nog korrekt storlek. ;)
Glukos belastningen sa jag först att de ska Jhonny också få genomlida tillsammans med mig, men barnmorskan sa att på de 2 timmarna efter jag har druckit upp all sockerlösning så kommer jag sitta i ett litet rum tillsammans med några andra gravida & få småprata & kolla på en film om amning så jag låter Jhonny få skippa detta för denna gången då... ;P Håller tummarna att jag ej spyr upp det! Även om man inte ens fick dricka vatten innan man skulle dit, och jag som är jääääättehungrig varje morgon, kommer ju dö av hunger.. 
 

hunddagis

Idag har vi lekt "Alb-Olsson Dagis" här hemma, vi hade lilla Lilo på besök över dagen då mamma & Göran hade fullt upp. Eftersom det är så himla fint väder idag så gick jag ut på en proemand runt stan med Chevelle & Lilo, medans den ena var jättesnäll och gick bredvid medans den andra var 3 meter framför så gick de väldigt bra ändå. Efter ungefär halva vägen så blev Chevelle trött tror jag så då var hon duktig också och gick bredvid. ;)
 
 
Här har vi de fina damerna, efter promenaden som man kan se på Chevelle. Hon blev väldigt trött efter, haha!
Och ja, det är våran barnvagn som är i bakgrunden. ;) <3
 
Har fått önskemål på bilder för den nya lägenheten, jag kan bjuda på lite halvdåliga bilder på tapeterna som vi valde så länge. ;) Har i åtanke att färgen på vissa tapeter är inte som på bilderna, dåligt lyse i butiken....
 
 
Eller ja, nu när man ser de på datorskärm och inte mobil så ser de ganska bra ut på färgerna. Haha!
Du kan ju ha en liten gissningslek och fundera på vilken tapet som ska tillhöra i vilket rum. (Ett tips är att jag har förklarat i ett gammalt inlägg. ;)
 
Tjing! 

Träning

Från att precis i julas kunna göra en chin-up helt själv, känna den lyckan till nu & ha haft ett uppehåll från jul till Mars, det går snabbt nerför, tyvärr. :( Men då jag har varit så stark så har kroppen tur väl mina styrke-celler kvar, de ska bara pumpas upp igen som en liten uppblåsbar madrass kan man tänka sig. ;) 
 
Hur går min träning nu då? Har kört i 3-4 veckor nu. Jag har legat på runt 3-4 ggr/veckan, ganska nöjd över det. Har kört lite kondition, armar, rygg, ben-pass. Lite allt möjligt, men samtidigt som jag tränar så är jag livrädd för att något ska hända barnet. På något sätt så vet jag att det gör det egentligen inte, därför jag fortsätter, men samtidigt så finns den där lilla rösten som säger "Men tänk om..."
Jag har fått upp lite bättre kondition nu, första gången på wavesen så fick jag syrebrist(känns de som) ungefär efter 53 sekunder, och nu har det gått en liten stund efter så nu börjar jag bli trött när de börjar gå upp mot 2 minuter ungefär. En bra förbättring enligt mig själv, så länge jag är nöjd så. ;) 
Men, idag så testade jag på en ny variant på Wellness som heter Milon, som innebär att de är 3 maskiner styrka, sen kondis, sen 3 andra maskiner styrka sen sista kondis på cykel. Detta är runt som i en ring så man ska gå runt, 1 varv tar ungefär 17 minuter att ta sig igenom och med sitt personliga kort så sätter man de i maskinen som har vilka vikter och hur maskinen ska vara för min kropp, så kör man styrka i 1 minut sen tar man nästa och kondition är 4 minuter. 
Jag är en sådan person som har väldigt svårt att svettas, även om jag tar i för kung & fosterland och har arbetat mig slut så syns det ej på mig. Ja, men vad bra för dig tänker du kanske, så behöver inte du skämmas för svettcirklar. Ja, men när man har jobbat häcken av sig & man är helt slut och man är bara lite röd i ansiktet då tycker ju folk att man är helt störd för jag svettas ju inte, jag har inte jobbat då! Om man inte svettas, då har man inte jobbat enligt vissa människor. Tänk då på oss som kan knappt svettas efter ett pass.
Men, jag skulle inte klaga på detta, att jag knappt svettas, haha! Jag skulle komma fram till att efter jag har kört 1 varv med Milon, då fanns de en liten svettrand under mina tuttar! Fatta vilken lycka jag kände, haha! Alltså så var jag riiiiktigt slut i min kropp. Så jag satte upp mig på det & ska köra det 2 varv/2 ggr/veckan, det är max vad man får köra då Milon tar så pass mycket på kroppen, men man får själv välja vad man gör resten av dagarna mellan, man ska ha 3 dagar mellan Milon-passet. Så ska köra ett sådant pass på fredag, ska bli riktigt rolig att testa själv!
 
Tjing!
 
 

planering

Lördagen för mig var bra, vi gick på Lyckeby-marknad, hälsade på hos mamma och sen vid 4 så kom Sanna och Stina hem till mig, har inte träffat Sanna sen i julas så man hade lite att ta igen!
Sen så åkte Sanna hem för att umgås med sin mamma så då kom Filip, stinas pojk hem till oss så kollade vi på skräckfilm, Paranormal Activity "The Marked Ones", den allra nyaste. De filmerna har lyckats behålla sin läskighet tycker jag. Alltid lika rädd varje gång! Inte alla skräckfilmer som lyckas med det. 
 
Idag så har vi haft en lite halvtråk söndag. 
Vi tränade på förmiddagen, åkte och handlade på Maxi och sen tog vi ner 5 kartonger från vindsförrådet för att börja rensa. Det var mest mitt skit som låg i kartongerna så de blev kastat en massa gamla kläder, saker som var onödigt att spara på och sen var de bara att stuva om så de blev mer kompakt och skriva vad de var i & vart de ska när vi flyttar. Smidighet när de är som bäst! Vi fick från 5 fulla kartonger till att 2 blev tomma och 1 med kläder och lite böcker ska skänkas bort till Kupan. Vi ska till nya lägenheten och mäta lite i köket och se om de får plats med ett bord som vi har tänkt oss där, får bli ikväll och kika på det. För sen imon så ska vi lämna tillbaka nyckeln igen :(
 
Denna vecka som kommer har jag nästan alltid något varje dag, det kanske är en varannan veckas sak, att ha fullt ena medans den andra veckan så är de tomt i planeringen?
Det är skönt iaf, att ha något att se fram emot. Men de största som man ser fram emot nu är trippen till Ullared/Göteborg, de ska bli riktigt kul! Ska börja göra en lista också på allt man behöver, men de svåra är bara, vart börjar man? 
 
Ska börja kika runt lite på internet, få inspiration på vad man behöver för bebis-saker :) 
 
Tjing! 

allt löser sig

Dagen igår ordnade sig och slutade rätt bra, tycker jag. :)
Flytten sker den 1 Juni, då har vi alltså nästan 2 månader på oss att packa och planera så de är skönt, och Ullared&Göteborgs-trippen sker den 1 Maj. Så vi hinner köpa på oss ännu mer & ha ännu mer att flytta, haha.
Men samtidigt skönt att inte ha en gigantisk mage kanske när allting ska hända. 
Jo, var på intervjun igår kl 3, det gick bra tycker jag. Riktigt svåra frågor ibland men en rolig erfarenhet rikare är jag nu iaf, han ville ha en referens från Uniflex också så får helt enkelt försöka få tag på dem. Så mycket som jag har ringt dem nu efter jag har slutat har jag aldrig gjort när jag var anställd utav dem, helt sjukt..
Hur tog arbetsgivaren att jag är gravid då? Tror att han blev ganska chockad men han visade inte jättemycket, han räknade mer på månaderna men samtidigt så var jobbet bara till september så isåfall så hinner jag ju jobba den tiden. Men som sagt, jag tror absolut inte att jag kommer få detta jobb. Graviditet är inte jätteattraktivt till en nyanställning. Mer roligt att få uppleva hur en anställningsintervju går till :) Och få skriva det på aktivitetsrapporten att jag har varit på intervju, det är inte varje månad direkt!
Annars på förmiddagen/lunch så var jag hos Elin och plockade lite barnkläder som fungerar till det kommande, roligt att kolla på alla söta kläder. Jhonny har köpt ett par bebis-skor, han kunde inte låta bli, ett par likadana skor som han själv har. Japp, får väl erkänna att de är jäkligt gulligt. ;)
 
Våra nya fastighetsägare sa att tapeterna är uppe nu men golven i köket och tydligen i sovrummet ska bytas ut också men att mattläggaren är sjuk och mattorna har ej kommit än. Men hon sa att de har blivit jättefint med de nya tapeterna så hon hade till&med fotat det, då blir man lite taggad inför flytt och allt när de säger att de har blivit jättebra med de nya tapeterna och att lägenheten har fått sig ett riktigt lyft! Hon sa att vi får komma upp och hämta en nyckel så vi kan gå och kolla hur allt har blivit så de ska vi göra idag, aldrig haft bättre fastighetsägare innan än dessa, helt otroligt! Men ja, man är lite nyfiken på vad för golv de ska lägga i sovrummet.. Hm.. 
 
Kvällen slutade igår på Stars n stripes, bjöd min man på 3-rätters middag, tyckte att han förtjänade de då han är världens bästa sambo. :)
Så vi kom precis dit när de öppnade vid 17, började på nachos-tallrik med olika dipper, sen åt jag entrecote med strips och chilibea och Jhonny tog en hamburgare. Efterrätt så tog jag en blåbärspaj med glass, och Jhonny testade deras brownies. Och helt plötsligt var klockan efter 19 så vi traskade/haltade hemåt, Jhonny hade jätteont i benen efter träning och jag hade jätteont i ryggen för har suttit konstigt/gravid. Om jag inte såg gravid ut innan så såg jag ut som jag hade ätit en ballong igår efter all mat, haha. 
 
Tjing! 

Magsår.

Herregud, allt och lite till hände igår tror jag. Kollar på mobilen 24/7 nu och känner att stressen tar sakta död på mig. 
Min brors kompis Jeppe får vår lägenhet och ska på kontraktskrivning idag kl 3, men har fastighetsägarna ringt oss och hört när vi kan flytta ut? Nää, varför ska de göra de.. AH! Jag väntar på de samtalet.. 
Sen igår så ringde ett företag och snabb intervjuade lite och skulle återkomma igårkvälls eller idag då antar jag för att berätta om jag ska komma på intervju hos dem idag på eftermiddagen eller imorgon på förmiddagen. Så där har vi 2 viktiga samtal som väntar på min mobil. Förstå mitt magsår som är kommande!? 
Tänk om vi kan flytta ut redan 1 maj, helt plötsligt så har vi bara ungefär 20 dagar på oss att packa ALLT!
 
Jag hade det annars förutom detta en ganska lugn dag, tränade på förmiddagen och på kvällen så fikade jag med Malin på Gelato i 2 timmar, som kändes som 30 minuter. Haha. Men vi planerade lite Ullareds-vistelser och annat så efter dessa 2 samtal så får vi se om allt blir av som vi har tänkt oss annars så får vi planera om helt. Spännande!
 
Men nu ska jag strax vandra bort till Elin en snabbis för att se om jag kan plocka lite barnkläder. ;P 
Återkommer efter samtalena.. ;)
 
Tjing!

Dagens

Idag så har jag slappat i soffan, sen efter lunch så gick sambon och jag till gymmet.
Dagens pass blev ben, rumpa-pass, min favvodel att träna på.
Jag är ju inne på min 3:dje vecka att träna så de känns bara bättre och bättre, men flåset som jag hade första veckan kom idag med, förra veckan så kändes det som att jag var Superman och kunde ta hur mycket som helst utan att benen skakade men nu var de likadant igen att jag flåsade som en utarbetad häst och kände mig jätteklumpig. Kanske kan skylla på magen? 
När jag nu har börjat träna så har jag bara tänkt att jag måste bli starkare i armarna då jag är livrädd att jag inte kommer att orka ta hand om mitt egna barn för jag är för svag, men idag medans jag stod och gjorde breda knäböj så kom jag på att jag måste ju arbeta upp min benstyrka jäkligt mycket också för att orka leka/busa med barnet, då arbetar man både med ben & armar. 
Så jag kan ju säga att efter min pass idag så var mina ben väldigt trötta, så de ska vara efter ett lyckat ben-pass! ;)
 
Nu så är Jhonny iväg och kollar på cyklar, och jag försöker komma på något att göra.. Jag måste rensa ut min garderob men för att göra de så måste jag bädda sängen, så allting blev helt plötsligt väldigt jobbigt, haha!
Och tiden bara försvinner jättesnabbt så när jag ska börja rensa så kommer säkert Jhonny hem & då ska vi börja laga middag, ja.. Det lilla problemet kan bli stort i mina tankar. 
 
Men jag börjar få iordning lite för min vecka iaf, imorgon så ska jag städa lite smått, typ damma, inte gjort på uhf, evigheter.. :( Sen onsdagkväll blire fika med Malin, wiie :) Och torsdag-lunch så ska jag bort till Elin då hon ska rensa ut en massa barnkläder från Lykke så ska jag se om jag kan hitta något unisex-aktigt som jag kan använda. 
Uppkommer säkert mer påvägen, gör de alltid. Så kul!
 
Vi har en grupp på Facebook som jobbade på en specifik avdelning på Telenor förrut och där skrev en förredetta kollega och undrade vad alla höll på med nu för tiden, så där skrev jag ut min lilla nyhet. Tänkte att då slipper folk undra när de väl ser mig, gravid/baraförmycketmat-fet? Ja, jag är lite småorolig tydligen vad folk ska tro. Jag är jävligt ytlig själv så jag kan ju tänka mig vad annat folk kommer tänka. ;) Dessa tankar kanske försvinner medans magen växer, de får vi la se!
 
Tjingeling!
 

status

Denna vecka som var precis var väldigt proppfull med saker som skulle ske & människor man skulle träffa. Riktigt roligt! Men denna vecka som kommer, den är d-ö-d. Verkligen inte planerat något på dessa 5 vardagar, får det bli ändring på. Veckan får starta med att kontakta folk som man vill träffa helt enkelt. :) 
 
Statusen på min mage är att nu när jag halvligger/sitter ner så ser jag i min navel, detta kunde jag ikke förrut då jag har en väldigt djup navel, haha. Alltså så kan jag räkna ut lite lätt att om jag kan göra detta redan nu så kommer det i slutändan betyda att min navel kommer säkert att pluta utåt, men såklart detta kommer att ske för mig, jag som hatar navlar som putar utåt. Och i veckan när jag träffade en gammal lärare från när jag gick i klass 7-9 så sa hon att jag såg gravid ut, woho, haha, inte bara fet då alltså. (kanske)
 
Denna helg så har vi varit i skåne, träffat på svärmor Maarit. Riktigt roligt, hon är väldigt glad för ett kommande barnbarn och alla som är glada för nyheten älskar jag! :D Jaa, jag har haft en mardrömsbild där ingen skulle bli glad för att vi ska få ett litet barn, alla har vi våra konstiga tankar. Bara å erkänna ;)
Och vi kom hem vid halv 4 ungefär så ikväll så har jag haft ensamtid då sambon var hos en kompis, och då har jag fixat mina naglar som jag inte har gjort på evigheter, ungefär på 6 månader kanske. Och har tänkt att jag ska göra de varje dag tror jag, haha. Och ikväll blev de av, helt otroligt! Var inte lika roligt som de brukar vara, lite småtråkigt faktiskt. Lite som städning, tråkigt att göra men skönt när man är klar för då är de fint att se på. 
 
Fick bekräftelse förra veckan att fastighetsägarna har fått min uppsägning för hyresavtalet så väntar bara nu på att de ska ringa och höra när de ska visa lägenheten för annat folk, men inget samtal än, väldigt konstigt då vi vet att de finns folk som vill ha lägenheten men ja, de är väl jäävligt långsamma arbetare kanske.. Lite jobbigt då vi vill veta när vi ska flytta ut, ju fortare desto bättre för mig, men man får väl tänka att de blir 1 juli. :(
 
Tjing
 
 

Testen fortgår

Fortsättningen på min dag igår var att vi åkte till mamma och visade henne våra finfina bilder på bebisen, sen till stan och hälsa på min bror i butiken och sen gick vi till H&M och köpte mamma-tights & mamma-shorts, kmr bli himmelskt att kunna bära shorts i sommar, och tightsen har jag haft på mig idag och de är riktigt underbara! Så skönt att slippa ha något tajt över magen. :)
Sedan gick vi till Swedbank och ordnade så överföringen av min pengar skulle ske till rätt bank, så de är skönt att slippa tänka på allt de nu. Sen gick vi hem och bara tog de lugnt, då denna hela dag bara försvann så snabbt så resulterade det i sig att vi båda var ganska döda när vi skulle gå & lägga oss sen, vi sa att vi skulle upp vid 7 idag för att träna tidigt & ha det gjort, men vi var båda döda efter den långa dagen innan så jag fortsatte sova till halv 10 idag, då kanske ni förstår att jag var väldigt trött. Sov i 11 timmar, yes.. Men skyller på att jag har en bebis som växer så det knakar. (a)
 
Idag så storhandlade vi på maxi på förmiddagen, sen efter de så träffade jag Elin & Lykke för att traska bort till Lidl och shoppa lite småsaker. Och det slutade med att jag blev bjuden till dem för lunch och fika, alltid roligt att träffa dem, Lykke(är 9 mån) har ju börjat känna igen mig lite så de är alltid kul. :) Ser de lite som ett test att träffa henne, haha. 
Sen vid 4 så kom pappa på en snabb-fika så han fick se ultraljuds-bilderna också och smaka på en kopp kaffe och kaka. Han har nog varit här ungefär 2 ggr sen Jhonny flyttade in så när han sa att när barnbarnet kommer så kommer han springa här 3 ggr/veckan så hoppas man innerligt att de låg lite sanning i de orden. :)
 
Ikväll så har jag shoppat på Nordicfeel.se, ASBILLIGT om man jämför med butikens priser. Köpte mascara och sparade 80 kr, concealer sparar jag 40 kr på. Mycket nöjd. :) Och sen köpte jag Blondinbellas nya märke LCC-produkter, shampoo och deo, har bara hört massa bra och inget negativt med dessa produkter så tänkte att jag ska ge det en chans och så kan jag skriva vad jag tycker och tänker här. Ifall ni vill testa likaså. ;)
 
Tänkte se Trolljägarna men insåg att jag har redan missat halva programmet så får väl se de på internet istället, så irreterande.. 
 
Tjingeling! 
 
 

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0