Plötsligt händer de

Och från en deprimerad galning till en go & gla kexchoklad!
Mailade Uniflex i ren desperation & sa att jag skulle ej flytta till Malmö utan jag skulle bo kvar & behöver ett nytt jobb då jag slutar på fredag den 30de augusti.
Fick ett svar att "vi skulle ha dig i åtanke, har inget jobb just nu men återkom om du hittar ngn intressant annons." Då tänkte jag fan, nu är jag verkligen körd.
MEN, dundundun, min Uniflex-chef ringde efter någon timme & sa att hon hade ett jobb. Och de var ett jobb jag hade sökt i samma bygge som jag jobbar i nu, med samma Telenor-chef jag har nu också. Så lyckat! 
Så jag gick & skrev på nya papper för detta jobb, de är till januari men man kan alltid hoppas på en förlängning. 
Börjar på måndag & är väldigt spänd på vad de är för jobb jag ska börja på nu! Utbildning i några veckor framöver men de ska bara bli kul, lära sig något nytt! 
Men i allt detta så blir min vän som bor i Hong Kong just igår rånad! Skänker många tankar till henne just nu, håller tummarna att de går bra! Usch, hemskt..
Denna lördagskväll så är jag ensam med alla mina älskade djur, har en hund i knät & katt på skrivbordet. Som de ska vara. :) Min pojk är hos vänner & spelar spel & dricker.. Jag har varit med mamma min ända från imorse tills för någon timme sen, har varit mys. :) 
Sambon & jag tog igen all tid igår som vi missa idag, vi tränade efter jobbet sen gick vi till Parken & åt planka. Satt där i 2 timmar & bara åt & pratade. Riktigt mysigt. Kan rekommendera deras mat! Och servicen, riktigt prima!
Nu har FF tagit slut också, mina resultat blev inte så stora, men desto mer hände hos min pojkvän. Riktigt stolt! 
Nä, nu ska jag njuta lite i soffan. Kanske ringa & störa någon. ;) 
 
Tjingeling! 

Springer men förblir stående

Dagens(veckans?) fråga: " hur känns de nu? " 
Mitt svar har varit från början; Ja, helt ok.
Men nu idag har de ändrats till " panik, kaos, döda mig snälla. " 
Jag har idag förstått att jag kommer verkligen bli arbetslös. Jag måste gå till arbetsförmedlingen på måndag & känna mig helt totalt jävla värdelös. Detta kanske skulle blivit uppmärksammat mer när varslet kom i Mars-månad, men mitt huvud ville inte förstå detta faktum. Tills idag. 
F.U.C.K. Om jag redan börjar bli deppig nu, vad kmr jag inte vara på måndag då? 
 
Det i mitt liv som gör att jag inte slutar andas nu direkt är de nära & kära runt omkring mig. 
All kärlek åt dem.
 
Ville bara skriva av mig min panik, som snart brister. 
 
 

Be uppåt, neråt, höger, vänster, framåt, bakåt

Ungefär så jag känner just nu. Jag ber till alla gudar, väsen, u name it. Till att jag ej blir arbetslös så länge. 
Panikkänsla i de hela? Neeejdå.. De har uppkommit ett jobb ovanför mig där jag sitter nu på Telenor, jag hoppas jag får en chans att få de. De är min chefs andra avdelning som behöver en till då en person ska börja plugga eller vad de var.. 
Jag känner att jag är inte en person som ska vara arbetslös, vem vill de tänker du. Jo, de finns dem personerna också, tyvärr. Eller ska inte säga tyvärr(?), för de är kanske pga dessa personer som gör att de inte blir överfyllt i alla arbetsgivares mailköer när de behöver personal. Borde tacka dem kanske? 
Är bestämt nu att på fredag min sista dag så ska vi käka indiskt på jobbet iallafall, ska bli trevligt! Då kommer några andra & ska lämna in sina sista saker & så med så då ska vi alla samlas.
 
Vi kollade på säng nu i helgen också, helt sjukt vilken skillnad på sängar de finns. Vi gick först till Sova-butiken & där träffade vi på en tjej som har jobbat på Telenor också, riktig trevlig & bra säng-vetare har hon blivit. ;) 
Där fick vi testa en Stjärnbädd, Tempur & hästens säng. Fyfan för Tempur-sängen kan jag bara säga, asläskig säng. Hästens var riktigt skön men helt störda priser, den vi testade kostade 50,000 kr, sen när jag skrattade åt de priset så visade hon oss en som kostade 217,000 kr. Men vafan!? Allvarligt? Jovisst, om jag dagligen skiter ut 100,000 kr varje dag. Sen åkte vi vidare till Mio, Karlskrona Möbler & sedan Sängjätten. Men de på sängjätten sa att vi skulle ligga i varje säng ungefär 10-12 min. Whuuuut! Min sambo som har myror i brallorna klarade inte de, så de fick bli att vi hjälpte oss själva & kikade. 
Men de blev att man gick & jämförde med de i Sova-butiken då dem var skönast & vi hade de stora problemet när jag tyckte de var bekväma så tyckte sambon att de var för mjuka & när han tyckte om dem så tyckte jag den var för hård. Men de bästa i Sova-butiken är att man kunde dela upp så en var hård & den andra delen mjuk. Så vi åkte tillbaka till Sova-butiken & beställde en Stjärnbädd, Diamant. Asskön säng, fin & var perfekt för oss! Jag kommer ej säga hur mycket den kostar här i bloggen, för om ni vill veta de så vill jag se era ansiktsuttryck. ;) 
Men hela detta tog oss ungefär 4 timmar, och min sambo trodde de skulle ta ungefär 1 timme. Japp, tidsoptimist?
Men vi kommer sova som i ett litet rosa moln när vi får sängen. Vi använder redan täcket, ett duntäcke 180 cm brett & våra tempur-kuddar som hjälper oss att sova som små bebisar. Underbart, även om bara min kudde kostade 1,200 kr så var den så jävla värd de. Skulle ta mellan 3-8 veckor att få sängen, men tjejen i butiken sa att de oftast går fort så hoppas på 4 veckor! 
I eftermiddag så blir städning för hela slanten, men 
Nu ska jag suga ut resten av denna dag i Telenorhuset. 
 
Tjingeling!
 

Nedräkning på hög nivå

FREDAG!
Och jag ska vara med mina äldsta vänner ikväll, nej de är inte 90 bast. Utan dem jag har känt längst, de som vet allt & lite till om mig. 
Ska bli underbart! Både att träffa dem & att de är snart helg. ;) 
Min jobbkollega är så snäll så hon tar min beredskap för kvällen så jag kan bara njuta av att vara med mina vänner. 
Sen har jag beredskap på söndag istället, då ska jag ändå bara vara hemma & njuta av söndagen med pojken min så de gör inget om de ringer då. De brukar inte vara så långa ärenden. 
Lördagen blir att gå på sängtester, stan & slappa. Sambon ska dra till en kompis vid lunch & vara iväg hela dagen/kvällen så får se om jag ringer till en vän & drar lite. ;) 
The Village har 70% på alla sina saker + att de kmr in nya saker idag eller om de var igår? Så ska se om jag hittar något intressant imorgon! 
Nu är de alltså bara 1 vecka kvar i bygget. Fattar inte riktigt de, får se om jag kmr fatta de nästa fredag då jag ska lämna in mitt passerkort, jobbmobil & hela paketet.. Usch, undrar om jag har allt som de ska ha? Bah.. Ett helt dagsjobb på fredag & se om jag har allt.. Råkat tappat bort ngn del till mobilen är nog inte så jävla populärt!
2 1/2 timme kvar tills jag drar för helgen! :) 
 
Tjingeling! 

inrutad kvadrat

Hade träningspaus igår, även om fitnessfighten säger att man ska träna varje dag en hel månad så med mina omständigheter så tog min kropp sakta död på mig. Jag var trött hela tiden & jag kände att jag fick ingen energi även om jag vilade. Så jag & min sambo hade en träningsfri dag igår, & idag så har jag 100 ggr mer energi. Helt sjukt hur mycket en dag gjorde! Så nu är jag back on track!
Så imorse gick vi upp vid halv 5 för att träna innan jobbet, visst jag var trött. Men när jag kom upp ur sängen så kände jag peppet kom! 
Men jag tror min pojke är lite för pepp, eller så är de en söndertrasad inrutning till att gå upp vid halv 5 för att pumpa sönder kroppen med muskler. Vet inte vad utav de, men när han vaknar kl halv 1 & kl 3 på natten(samma natt) & frågar om vi ska gå & träna så är de något som ej står rätt till. Eller? 
Längtar tills augusti är över för då är fitnessfighten över, javisst, de är kul men jag känner att jag vill ha lite längre paus från träningen nu. Inte känna pressen på samma sätt att man måste dit, utan gå dit & bestämma lite själv. 
Efter FF så ska vi börja köra ett schema som heter P90X (tror jag..). Har testat ett sådant pass & de var jobbigt, men jobbigt menas med att de tar lite på kroppen. När de är jobbigt så får man ut lite aggression som man har, de har vi alla, även de som säger att de har världens frid i hela kroppen. Ja, men vem blir inte sur & förbannad om man tänker på.. Ja, exempel hedersmord? Hur korkat som helst! Hjärntvättade jävlar. Men de är min åsikt! Du får ha din egna. Ett annat exempel? Ja, ta dem jävlarna som rev sönder lacken på ungefär 100 bilar i förra veckan? 
Vill du ha mer exempel så titta på nyheterna. ;) 
Men nu kom vi in på helt fel ämne, iallafall. träning! De ska bli spännande & testa ett nytt pass & se vad som händer med kroppen! Just nu så känns de som om de står helt still i min kropp, att ingenting förändras. Peppningen försvinner lite då. Tyvärr. Men de säger att kroppen förändras som mest direkt efter man har kommit över den kullen "de står helt stilla"-kullen.
Snart bara 1 vecka kvar på jobbet! Hjälp! 
 
Tjingeling!
 

Lögner i lögner?

Ännu en dag på jobbet, de är onsdag iallafall så snart är de fredag igen! 
Det är mycket nu, fast ändå inte. Jag måste ringa många samtal & måste börja putsa på mitt CV igen m.m. Så många måsten så jag blir bara mer trött än vad jag är. 
Min sambo & jag har beslutat att vi blir kvar i lilla Kalle-krona. Han har ett jobb här, och ett heltidsjobb är jävligt svårt att få tag i nuförtiden.. Om jobbet är bra? Det är en helt annan femma. 
Jag själv ska ställa mig i kön med alla andra tusentals & söka. & hoppas att något med mig & mina egenskaper/kunskaper är attraktivt att ha med i deras företag. 
Hade varit kul och sätta igång något eget, ett eget företag där man gör något som man älskar. Bah, den drömmen har nog många.. 
Mina arbetskollegor har sagt hela veckan att jag ser trött ut, men jag är inte mer än vanligt trött? Kan de vara så att folk ser mer än vad man känner själv i kroppen? Eller att man ljuger för sig själv att allt är bra men att folk ser igenom de? Många tankar som sagt! Eller så är jag helt enkelt mer trött pga jag blir bara mer stressad nu för jag tänker att jag snart blir arbetslös. 
Något posetivt i alla mina tankar?
Ja, såklart! Jag får mer tid för mina små bebisar snart där hemma, kan ge Smulan mer tid, mer tid än vad jag ger henne idag. & jag kan få bättre band mot Chevelle än vad jag har, semestern gjorde att vi fick bra förhållande mot varandra men när man började jobba igen så försvann de lite. Men så är de ju.. Man är borta mer än 8 timmar per dag så är de klart att man försvinner lite. 
Min kropp & sinne tror att hösten är här, börjar klä på mig fleece & frysa mer. Men nu säger dem att de ska bli jättevarmt igen, VAFAN!?? Visst, jag ska bli glad att de fortfarande är varmt blabla. Men hösten är ju så mysig! Då är man inne lite mer, man har tid för varandra lite mer helt enkelt! Sitta i soffan med en filt, film & godis(eller en nyttigare version så tar man god frukt). Låter inte de härligt!? Så gjorde jag till&med när jag bodde själv. Asgött.
Nu är de strax lunch här på jobbet!
 
Tjingeling! 
 

Domen

Då tänkte jag skriva vad jag tycker & tänker om restaurangen The Rock i Karlskrona. 
Maten var väldigt god, de var riktigt mycket på tallriken så kan man ej säga att de snålade. 
Inomhus så var de fint också, lite to much för min smak med vissa lampor de hade på väggarna. Men de hade målat de helvitt så de var stilrent på så sätt. Fönsterbrädorna som var inbyggda i väggen var snea, de skulle vara så. Men då hade de satt krukor med växter där & kan gissa att de hade tejpat fast dem eller något för de skulle ej kunna stå där själva utan hjälp för de var så snett. Liite riskabelt för mitt tycke. 
Utomhus var de mysigt med sofforna & så, men att se ut på vägen med alla bilar körandes vettefan faktiskt. 
Servicen sög. Behöver jag säga mer? Först när vi kom så var de ingen som mötte oss, hade vi kommit in rätt väg? Vi möttes av en stege mot väggen.. hm? Jag hade bokat bord men jag behövde bara säga att vi var 3 pers så visste dem ett bord. 
När vi satte oss så kom de 3 olika servitörer & frågade om vi ville beställa, när vi hade beställt så kom de en annan & frågade om vi ville beställa. total kontroll på stället? 
När vi fick drickan så var de noll koll på vem som ville ha vad. När vi fick maten så tappades de mat, inget;
"varsegoda, hoppas de smakar bra"
Efter första tuggan så kom en & frågade om de var gott. Jadu, låt mig tugga & svälja så kan jag nog svara.
Och snälla sluta glo på oss när vi äter, vi kan nog använda våra röster om vi vill något. 
De bästa med servicen? Ja, maten kom väl ganska snabbt. Kan vi säga 15 min kanske? 
 
Min dom? Ja, ni kan nog gissa er till vad jag tycker helt ärligt.. De var så mycket som tryckte ner allt så kommer nog vänta några månader & se om de har tagit till sig alla kommentarer de får från facebook. Förhoppningsvis så rycker dem upp sig..
 
 Tjingeling!
 
 
 

Livets ena steg

Då var de bröllop igår för zandra & Alex, eller Alexandra som jag kallar dem båda. Mycket enklare. ;)
Var riktigt trevligt, visst lite stelt med all släkt, vad kan man förvänta sig? Vi hade med oss lille chevelle & de gick bra, fick komplimanger som vanligt.
Maten var bra & de hade fixat trädgården bra också, prästen som vigde dem var skojfrisk. Fick reda på att hon är lesbisk, riktigt tufft. Då präster är stenhårda på sådana "regler".
Min lille pojkvän var så söt & fick en liten klump i halsen när han såg sin vän gifta sig, så gulligt!

Berättar mer om helgen imorgon!
Tjingeling!

okunskap bland stora skogen av flaskor.

Jag har nu fått nog av min hy, börjar bli trött på att se den i spegeln varje dag. 
Få frågan om hur de är med min hy, istället för att se att den är påväg att bli sämre eller bättre. 
Så jag fick rådet att göra ett hudtest på internet & bli rekommenderad bra produkter av hudvårdsexperter. Som har studerat huden, som vet hur den fungerar & vilka "saker" som gör den bättre. Inte några personer som säger "ja, men den är nog bra på dig". Vill ha en duktig person som säger TA DETTA!
Så jag chansade & fick svar efter några timmar av hudvårdsexperten, de ger jag bara tummen upp för. Snabb leverans av svar!
De rekommenderade Dermalogica för min hy till en början. Ska beställa de när jag hittar tiden, räknade ihop att allt blir de 1,500 kr, men det är riktiga produkter som förhoppningsvis kan göra min hy lika len som en babyrumpa & lika fin som fluffiga moln. för att beskriva de på ett slafsigt vis.
Visst, jag kör en fuling nu & beställer inte från experternas sida, för då skulle allt bli 1,800 kr. Jag är inte rik, så de är klart man kollar runt på internet & hittar billigare sidor fast med samma produkter. 
 
Men idag är de fredag, de är till&med fredageftermiddag! redan!
Ska på stan en snabbis efter jobbet, sen vid 19 så blir de middag på The Rock med finfina vänner. Ska bli som sagt, mycket spännande. 
 
Tjingeling! 
 
 
 

Ovetandes hjälplös

Vad som händer nu & vart vi ska, har jag ingen aning om! 
Men jag försöker bara ta en dag i sänder nu, eller veckovis nu för hela veckan är helt fullspäckad med saker att göra! Varje dag är de något nytt som händer, väldigt kul in i de sista tills hösten kommer & man endast är inne & myser under en filt. 
Igårkvälls så hängde jag med min sambo då han ville testa på BodyBalance med mamma, försökte säga att de är väldigt drygt men han ville ej lyssna. Jag fick möjligheten att säga " vad var det jag sa" efteråt. Jag tog den. ;) 
Så fick bli 2 pass i gymmet igår, så imorse var vi för döda för att kunna komma upp, fick sova ut några timmar extra istället för att gå upp & träna kl halv 5 på morgonen. 
Så efter jobbet blir de gymmet & pumpa! Middag efter de & senare ska jag ut på en promenad med Stina, ska bli mys. 
Imorgon ska vi till mamma & få nyckel osv för nästa vecka ska vi ta hand om deras hus för de ska iväg några dagar. Sen ska vi hämta bröllopsgåvan som vi har beställt till brudparet till helgen. Ska bli så jädra roligt att ge bort den! Ska försöka mig på ett scraapbook-kort också. Bröllopskort, måste googla på de känns de som...
Sen på fredag ska jag ut & äta med Stina & Sanna på The Rock, nytt ställe här i stan. Får en recension om den senare i veckan! Väldigt spännande, känner att jag är lite skeptisk mot det stället menmen.
 
På fredag så är de bara 2 veckor kvar av jobbet, helt stört. 
 
Tjingeling! 

Tystnadens kravlande

Kalaset gick snabbt & smärtfritt igår! Tiptop enligt mig & sambon blev nöjd, då de var hans kalas så var de ju prima! Kakan blev god enligt mig & Jhonny, de andra var väl inte riktigt vana med en kaka utan socker & andra onaturliga tillsatser.
Sitter på jobbet & tiden sölar sig sakta men säkert sig framåt, ibland känns de som bakåt? De har varit ganska tyst hela dagen idag så ska bli skönt att komma hem.
Huset & allt vad de innebär går skit, rent ut sagt. Jag är inne i en period, där om jag känner att allt inte går min väg så går jag runt & säger ",skit, bajs & damp". Hemskt omogna ord kanske, men de är så jag känner för allt detta just nu. Bajs. 
Husägaren är krånglig, velig & alla sådana liknade subjektiv som finns kan beskriva henne. Och som jag trodde så hade de kommit upp smygande inom mig en förhoppning, en stor förhoppning att vi har en lite fot att få bo i de underbara huset! Men som jag vet om mig själv, så krossades den förhoppningen som ett kryp kommer flygande mot en rusande bils ruta.
Och plus på allt de så vill jag bara strypa en viss person, en person jag inte ens känner, men han har gjort, sagt & lovat saker som jag inte tål. Pga de så stoppas de mesta som vi har hunnit planera nu, jag blev inte besviken då jag inte visste vad som skulle ske, men när jag känner att andra blir besvikna så blir jag arg. 
Och sakta men säkert så kommer sista arbetsdagen närmre, läskigt som fan om jag ska vara ärlig. Vet inte ens vart jag ska börja, vill bara bli pytteliten & bo i någons ficka & slippa tänka på de där.. 
Och med all denna irritation & förvirring så ska jag på ett Body Balance-pass ikväll, HA! Hade passat bättre med Body Combat eller något.
 
Men från bajs till regnbåge;
Hittade precis denna hemsidan: http://www.casetagram.com/
Verkar riktigt roligt! Kan man få sitt mobilcase hur som känns de som, blev lite lockad att beställa något sådant då man får bestämma helt själv på flera bilder på ett skal hur de ska bli. Rolig idé iallafall! 
 
Tjingeling! 
 
 

Onyttigt rullande.

Min sambo & jag kör fitnessfighten denna månad, detta innebär att man tränar varje dag & äter nyttigt. Alltså inget med socker eller andra onyttiga tillsatser. 
Men jag förstår nu varför de är så många som inte är nyttiga, som kör på stilen:
- " jag börjar träna efter nyår, de blir mitt nyårslöfte"
- " nu är våren här, nu börjar jag träna & tro att jag blir hulken på 2 månader"
Det är så mycket enklare att bara leva, utan att tänka på vad man ger sin kropp. Vi var ute & körde i helgen då vi skulle kolla på hus & etc. & påvägen så var vi tvungna att äta något, men den "snabbkrogen" vi hittade hade självklart bara snabbmat, såkallad "skräpmat". Nu när man har ätit nyttigt i 10 dagar så kände jag direkt efter någon timme att man mår absolut inte bra av den maten då kroppen är van med BRA mat. 
Det var med denna "upplevelse" som jag fattar varför alla äter onyttigt. De är så jävla svårt att hitta någon nyttig mat ju! Varför då lägga en massa energi på att leta som tokar efter bra mat när man har en massa annan mat framför sig, när man är hungrig så tar man ju vadsom. De vet man själv, då skiter man totalt i om de är 3 kcal eller 3000 kcal i en betta.
"a second on the lips, a lifetime on the hips" brukar man väl säga? de ligger något i de hela. Om man nu äter vad som finns ute på snabbkrogarna. 
Men äntligen så har man nu på vardagarna fått in sina rutiner igen, älskade rutiner. De är underskattade.
 
Men för att prata om något annat, så fyller min älskade pojkvän år idag! Grattis älskling! :) Ska bli kul & se vad han säger om sina presenter som vi har köpt till honom.
Då vi (som sagt) äter nyttigt så ville jag ju att vi skulle kunna äta något också. Så ska försöka mig på en nyttig kaka idag efter jobbet! Tur väl så fanns de bland alla recepten på hemsidan. Lille pöjken ska ju inte straffas allt för mycket för att vi valde just denna månad då han fyller år för att vara nyttiga människor. 
Ikväll så kommer mina 2 bröder, min mamma & hennes sambo & min pojks föräldrar. De blir många folk som får testa för första gången kakan jag ska försöka mig på.. Kommer spy av nervösitet känns de som. 
Berättar recept om de blir bra! 
 
Tjingeling! 
 
 

Fina väntan

Då har lördagen gått snart också, och de har hänt väldigt lite men samtidigt väldigt mycket.
Vi har varit hos svärföräldrarnas ställe hela dagen & njutit av vädret, när vi egentligen skulle åkt till skåne & kollat på ett hus idag. Men då ringde mäklaren & sa att de blir inställt pga sjukdom. Lite surt men vad ska man göra?
Då mailade vi ägaren då de både är ute med bilder, videoklipp & bra beskrivning på huset så sa vi att vi ej behöver se huset för att veta att vi vill ha de & förklarade lite proffsigt vilka vi är & vilka drömmar vi har.
Då ringer ägaren & säger att hon gärna vill att vi ska kolla på huset, så imorgon så drar jag med mig min jobbdator & kollar på hus med pojken min. Hennes ex-man skulle visa oss huset & han pratar självklart bara australienska, skulle behöva min vän som bara drar åt sig dumma asshols från australien med oss så hon kunde smila lite. *vinkvink* Det roliga i de hela är att kvinnan i huset tar hand om allt, hon sa själv till min sambo att fråga ej något om hyrning av huset till honom för jag tar hand om allt. Japp, kvinnor tar hand om allt?
Jag är en sådan person som helst kollar negativt på saker & ting först för att om jag kollar posetivt & hoppas på de bästa så blir de alltid att man blir besviken & jag har lärt mig från mina läxor här i livet att de är bäst att se de negativt först. Även om de låter hemskt så är de sant. Jag knäcks väldigt fort annars, varför stå ut med sådant i onödan?
Så när vi har kollat på huset imorgon iallafall så ska vi ringa till ägaren & säga om vi fortfarande är intresserade eller inte. Så nu ser jag väldigt posetivt på saker & ting, riskabelt? Ja, som fan. Men jag fick otroligt höga hopp när hon lät så posetiv till oss. När hon själv sa på första mailet vi fick att hon hade några andra som ville hyra också. 
 
Då håller vi tummarna på detta! Men då är de väldigt mycket som ska ordnas här hemma också, men vi tar ett steg i taget. Annars så stressar jag ihjäl mig när jag tänker på allt som behövs fixas. 
 
 
Men visst ser de fint ut? :) Berättar mer imorgon hur allting går! 
 
Tjingeling!
 

Fyrkantigt sudd

Idag är det den efterlängtade fredagen, då de flesta som har "Svensson"-tider får helg. Och jag kan säga att jag är halvt ledig, ska endast jobba om de ringer & säger att de något system inte fungerar. Hoppas på en tyst söndag hela enkelt då!
Gick tidigare från jobbet idag för att njuta av vädret & hinna se min sambo lite innan svensexan började. När jag blev ensam sen så började jag på ett projekt jag har planerat ett tag. Men bara inte haft suget, tiden eller platsen till de.Men nu när jag är ensam så kunde jag ta upp hela vardagsrumsbordet, så nu är tavlan påbörjad. Skissen är uppe, får se om jag ändrar småsaker på den men i de stora hela så är första steget klart iallafall. Nästa steg är att börja kladda med färg, få den mer levande. De är väl de svåraste, men också de roligaste. Var ju ungefär 3 år sen jag målade eller skissade något allt så var lite ringrostig, så hela mitt golv är nu täckt av använt sudd. Får dammsuga, för de är verkligen överallt.. Hatar att få sådant under fötterna!
 
Då jag är ensam idag så fick jag laga mat, första gången på evigheter känns de som. Så de fick bli kycklingklubba, makaroner & grönsaker. Kycklingklubba är så jädrans gott, man borde äta de mer än vad man gör.
Då jag kör på fitnessfighten så får man inte äta godis så jag köpte lite nötter & får nöja mig med de. Men de är gott & väl bra nog för mig, godis hade nog blivit lite to much just nu då jag ej har ätit socker på snart 10 dagar. Helt annorlunda än vad jag brukar göra!
 
Fick uppleva idag när jag gick hem från jobbet ett evigt stirrande kändes de som.
Var klädd som en "skol-flicka" en vit skjorta utan armar med nitar på, en grå vippig kjol & ballerina. Det var ett dåligt beslut när man skulle gå genom stan, trodde inte killarna kunde glo mer. Säger bara de. Är inte van med sådan uppmärksamhet helt enkelt, endast från sambon & de räcker absolut för mig.
 
Börjar bli uttråkad, och fick nu reda på att min pojk är full. Får väl se hur han är när han kommer hem, ska bli myycket spännande.
Se om de finns någon bra film denna ljuvliga fredag!
 
Tjingeling!
 

Prata utan svar

Jag är en sådan person som både tycker om att lyssna på folk & att prata tills jag inte har någon luft kvar.
Var inte de ena förut, men de har kommit med åren & förstått att de är väldigt skönt att vila rösten men att få koncentrera sig med öronen en stund också. 
 
Imorgon så ska sambon ut på en svensexa, så då blir de fredagsmys med djuren istället.
Kom på att jag har knappt fått någon egentid sen vi blev tillsammans så de kanske är på tiden, har inte riktigt känt att jag har behövt de. Kommer bli konstigt på ett sätt, bli ensam igen.
Tiden innan så var de alltid jag & Smulan(min katt), och även om jag inte får något svar från henne så pratade jag lika mycket med henne som jag gör med alla mina vänner. Men de gör nog många människor, om inte med djuren sina så är de med sig själva. 
Vet inte riktigt varför de är så, de flesta säger att om man pratar med sig själv så är man galen. Javisst, om man går ute på gatan & pratar högt som till en riktigt människa när man pratar med sig själv så kan jag börja kolla snett också. Men jag menar när man är hemma, innanför sina egna 4 väggar. 
 
Torsdag idag då, imorgon är de äntligen fredag! HELG!
Denna helgen så händer de väldigt mycket, men om vad de är berättar jag när jag vet bättre om situationen. 
När jag vet om vi får ett ja eller nej. 
 
Tjingeling!

Aktiverande sluttamp

Mitt liv för mig är såhär just nu:
träningsnarkoman,
ihjäl arbetande kvinna
&
har energi för en hel armé.
 
Jag tränar Fitnessfighten för augusti månad, på lördag är första vägningen & mätningen.
Kan inte längta mer än vad jag gör nu, tisdag & de är många dagar kvar till helg..
Jag jobbar på ett företag där jag har varit i 2 & 1/2 år, men har nu blivit varslad så jobbar så mycket övertid jag kan för att få ut så mycket som möjligt i sista lön.
Pga fitnessfighten & all dess mat & träning som kommer där efter slutar med att man får tillbaka så mycket energi.
 
 
Så underbart att avsluta denna sommar med träning som man vet att de kommer bli ett resultat som heter duga. Att kunna gå upp lite tidigare för att de är fortfarande ljust ute & använda all tid som man har. 
Att få jobba ända till slutet, hinna se de sista av kollegorna som jobbar kvar på företaget & hinna ta in detta beslut med lite extra tid. 
Men även om jag har blivit bortskämd med att få extra tid att få ta in att allt som jag har kunnat & vetat ska försvinna så har jag enda tryckt bort de, skjutit de ifrån mig. Tänkte den där tanken, "äsch, har jättelänge kvar tills jag ska sluta". Men nu helt plötsligt så har hela sommaren försvunnit & snart är de slutet av augusti.
Var på möte med ett företag som heter trygghetsrådet igår. De var hos dem som jag förstod att snart händer de, de som jag hatar mest av allt. 
Jag blir arbetslös. 
Bara de ordet borde bli förbjudet. 
 
Kanske är det därför jag försöker sluta i topp, träna upp mig, försöka njuta av varenda sekund & bara ta vara på de. För jag vet att snart är de slut.
 
Trygghetsrådet ska tydligen vara bättre än arbetsförmedlingen, samma sak men bättre helt enkelt. 
Får se om de är sant eller inte. 
Ska försöka behålla denna energi som jag har & ta ut den när den behövs, i september när mörkret kommer sakta men säkert. 
 
Nu fick ni veta lite av mina tankar jag har haft de senaste, 
 
Tjingeling!
 
 
 

Success eller fjasko?

Ja, då ska jag försöka mig på det här med att blogga också. Får väl se om de blir som rubriken säger, en hit eller diss!
Man ska ge de mesta ett försök iallafall! Inte allt som man brukar säga, för jag skulle aldrig kasta mig ur ett flygplan som de flesta gör som ett exempel.
 
Varför börjar jag blogga då? 
För de flesta av mina vänner flyttar ifrån mig & förhoppningsvis så ska jag strax flytta ifrån lilla Karlskrona snart också. Då är väl blogg den bästa uppdateringen!?
 
Jag ska försöka mig på att göra bloggen lite finare än vad den är nu, men de får nog bli ett framtidsprojekt om jag känner mig själv rätt. 
 
Ni får läsa om mitt liv längre fram i denna blogg, nu ska jag jobba vidare. 
 
Tjingeling!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0