herre-gud

Denna förmiddag gick väldigt fort förbi och helt plötsligt så har hela eftermiddagen gått snart också ser jag nu, wtf!?
Förmiddagen så kollade jag runt lite på internet, jobb, min a-kassa och fick info om att jag kommer få utbetalt den 3/4, men till Swedbank, heelt fel bank alltså så måste jag dit och informera dem att de ska till min bank annars så kommer jag få en utbetavi, tjoho. Not.
Sedan städade jag hos Honey och duschade, sen var klockan helt plötsligt halv 1, helt sinnes! Då vi skulle vara ute vid sjukhuset på förlossningen vid 13.10 så fick jag helt plötsligt lite panik, eller paniken kom redan i duschen då jag kom på att barnmorskan sa att jag skulle inte gå & kissa på ungefär 2 timmar så är de lättare att se bebisen, men vad gjorde jag innan jag duschade, jo kissade! Så jag drack en massa vatten efter duschen och försökte göra mig iordning. 
Påvägen till sjukhuset så är Jhonny lite nervös/stressad så han kör fel och vi får köra en jäävla omväg, när vi kommer fram så tar inte parkeringsautomaten kort utan bara småpengar, jag har inga småmynt och Jhonny har bara 2 kr, får lägga i dessa och hoppas på de bästa! Sen när vi går in så vet ingen utav oss vart man ska, min kusins fru har försökt förklara men i stundens hetta så har ju jag glömt bort de, men tur väl så är sjukhuset så kloka att de har skyltat ut väldigt bra vart de låg. :)
Vi sätter oss och inväntar klockan, kl är 12.56 när vi sätter oss, minutrarna går dödens sakta inne på sjukhuset, precis som om hela sjukhuset är inne i en bubbla där tiden går såå mycket långsammare. Vi hade tiden 13.10 och de känns som att alla tankar hinner gå igenom huvudet på dessa minutrar. Vi sitter lite och skrämmer upp oss, tänk om, tänk om. Tänk om jag bara har en jäävla massa gaser i magen!? Eller om jag är skengravid, fick missfall i vecka 8!? Ja, ni fattar poängen. 
Men så kommer en tjej ut från rummet och har precis fått se sin bebis, hon går förbi oss och ler mot mig. Jag känner en liten värme komma från henne, precis som att hon förstår min oro. Då kändes de som på något konstigt sätt att de släppte lite i axlarna, och sen kom barnmorskan ut och sa att vi kunde komma in i rummet. 
 
Vi tog av oss jackorna och Jhonny fick sitta i en stol bredvid sängen så fick jag flasha upp hela magen och ännu mer, ja, de ska köra denna sak över heela magen och ännu mer neråt. Jhonny sade medans vi väntade i väntrummet att geggan som ska på magen kommer vara kall, "de har jag sett på film"  jaha, kmr allt vara som på film sa jag då. Men vem fick rätt denna gång!? Jo, Jhonny! Geggan var sviiinkall och barnmorskan sa att de brukar ha den på uppvärmning men den förra barnmorskan som byttes ut med hade nog precis fyllt på med ny gegga. Japp, tack för den. ;)
Men så började hon köra på geggan/min mage medans jag låg ner på sängen med stor förväntan. Och där fick vi se en liiten bebis! Och hon började köra runt över heela magen för hon skulle kika ifall de var några fler som gömde sig där, men nej, vi får bara EN bebis. Tackar gudars för detta! :D
Så fick vi se bebisens huvud, hjärna, lillhjärnan, skiljeväggarna. Sen längre ner så fanns där en mage, tarmar, hjärta med 4 kamrar, urinblåsa, 2 armar, 2 ben allt fanns där som de skulle! Och så såg man hela ryggraden och ansiktet såg man med 2 ögon, näsa, mun. Så jädra söt! Medans vi kollade på så mätte hon huvudet, magen, och lårbenet, med dessa mått så kan de räkna ut förlossningsdatumet. Sjukt coolt! Och bebisen var så jädra ivrig, sparkade som en galning och rörde på sig, så självklart när vi skulle ha en bild så kom armarna upp och ville skyla sig, tyckte väl att vi var jobbiga paparazzi som skulle vara på honom. Japp, its a boy! Det var en liten pillesnopp, hahahah! Men vi fick 3 bilder tillslut, en bra bild med ryggrad och 2 bilder på ansikte och mage. 
Barnmorskan som visade oss vårt allt var riktigt snäll och förstående, hon pratade och visade hela tiden vad vi såg så man satt nästan aldrig som ett fån och bara stirrade på ingenting. Riktigt skönt med sådana personer, de personerna som är på rätt arbetsplats. ;) 
Jhonnys kommentar av de hela var nog oftast "herregud", ja, de ordet användes väldigt ofta. haha, så sött. :)
 
När vi var klara och gick därifrån så sa vi att vi skulle fira och käka ngnstans då vi var sjukt hungriga, och när vi kom till bilen så var de ingen bötlapp heller så ännu 1 sak att fira! Så vi åt på Max, haha. Innan de så åkte vi ut till mammas arbetsplats och visade henne fotona och berättade att de är en liten Mr. :) 
 
Men ja, för att avsluta denna långa novell så kan jag berätta mer imon hur min fortsatta dag blev. 
Tjingedong! ;D

kartonger

Denna vecka har gått väldigt fort, även för en arbetslös.
Har varit med vänner, gått på nyöppning för den nya gym-butiken och hjälpt till med packning åt min kusin. 
Och samtidigt i alltihopa så har jag varit kontakt med a-kassan och förra arbetsgivaren så allt ska bli klart för en gångs skull och idag fick jag ett brev att de "beviljar" mig till a-kassa, tjoho. Tur för dem. 
Fick då också reda på hur mycket jag kommer få leva på under månaderna och de var ju inte direkt tiptop men jag klarar mig, har tur att jag har min sambo. 
 
Ikväll så ska jag ha myskväll hos Stina med henne & Emma, ska bli myspys. Käkade lövbiff, pommes & beasås till middag så får la se hur mkt jag orkar äta till kvällen. Magen har gått från lite gravid till höggravid, pga maten. Yes..
 
Imorgon så ska vi hjälpa kusin, hans fru och bebis med att flytta, har varit hos dem både idag och igår och hjälpt till lite med nedmontering och busat med Lykke(deras söta 8mån bebis), fick vara ensam med henne medans Elin gick och hämtade kartonger, sjukt läskigt men kom på ett sätt att få henne att bli trött och nääästan somna så känner att de blev en liten success :)
 
På söndag så är de Formel 1 som ska ses utav min sambo och hans killkompisar så får se vad jag hittar på då, om man kanske ska störa mamma eller vem man ska klamra sig fast på, haha. 
 
Nu ska jag strax träffa Stina och Emma så skriver av mig ngn annan dag, måndag så gäller de! Iiih. 
 
Tjing! 

resultat

Tjollahopp!
 
Idag så är de en lite smågrå dag, så då blir de fix i hemmet!
Dammsög hallen och köket då Saku har lång päls och de resulterar i mycket grus och smuts som följer med från utifrån. Sen bytte jag sängkläderna i sängen så de kommer bli extra skönt att lägga sig ikväll. :) 
 
Efter de så behövde vi mer mat till Chevellen så Jhonny, jag och våra 2 hundar gick till Hundbiten och köpte mat, hundskål och hundben. Hundskålen var riktigt söt, vit/rosa randig så står de Princess på :) Då vi nu har en vattenfontän som pöser ut friskt vatten så behövs bara en matskål och då uppgraderade vi den som vi hade till en liite finare. 
 
Och nu har jag suttit och sökt jobb lite, behöver ju göra de med. Och hur har jag fått all denna energi? Morgonen började bra helt enkelt, fick frukost på sängen av min söta sambo :) Han kom in och drog undan gardinerna så allt ljus kom in och både Chevelle och jag kollade buttert och frågade vafan händer, men så kom han söt med en bricka med frukost, kan man ha de bättre eller! Tror jag ikke :)
 
Träningsvärk från helvetet har jag också, benen tar kål på mig, och jag visste att det skulle komma också, eftersom mina ben skakade som fan efter så förstod jag att jag hade tagt ut mig med allt jag hade. Men de jobbiga med träningsvärk är att de är en värk fast med lite njutning i det hela då man vet att de kommer ngt gott i de hela. 
 
Fick höra att Saku ska vara här till torsdagmorgon nu istället då Jhonnys far fick lite mer jobb att göra. Får Chevelle lite manligt sällskap lite till. ;) Höhö.
 
Tjingeling!

Helgens dåd

Helgens dåd blev att åka till Värnamo och besöka mormor på lördagen med sambo och bror Alle. Var roligt att träffa henne igen, var ett tag sen, förra sommarn nu när jag tänker på de. Men för min bror så var de ungefär 5 år sen så de var lite skillnad där! Min andra bror hade opererat sin visdomstand på sjukhuset så han mådde inte prima så han fick stanna kvar och krya på sig. 
 
Söndagen så blev de en promenad med Jhonny och hunden i de fina vädret, sen tog vi de mest lugnt. På kvällen sen kom Jhonny på att han ville se Prisoners då jag inte kom på ngt annat att göra eller någon annan film så fick jag väl väja mig denna gången, varje gång den har kommit upp på tal annars så har de funnits ngt annat som har låtit roligare. Och jag hade rätt denna gången också, jag satt mest och blev förbannad och suckade över denna film. 
Visst bra story, men inte för mig och mina hormoner nu. Blir man bara sur. Dåligt slut också, eller nja, de blev väl helt okej men den slutade typ halvt när man förväntade sig att polisen skulle börja springa eller ngt. 
Kollade på en annan också denna helg, "Remember me" med Robert Pattinson, den som kom ut precis efter Twilight hade slutat. Och i vissa scener så såg jag bara Edward the vampire, inte en människa, blev lite fel.. Men annars riktigt bra film, men denna hade riktigt dåligt slut. Hatar sorgliga slut, säger bara de. 
 
Idag så har de varit fullt upp, då vi fick hem Saku igårkvälls för Jhonnys pappa ska jobba borta så har vi nu 2 hundar att ta hand om, Saku är en border collie så är en liite större hund plus att han behöver knappt gå i koppel på Hasslö så han är inte världens bästa på detta. Men de får Jhonny ta, han är lite starkare än mig ;)
Men jag tränade första gången sen december idag, fyfaan kan jag bara säga, värre än när man blev frisk från körtelfebern, alla gånger. Benen skakade som spagetti som har kokat allt för länge, hemskt, men skönt att börja igen! Sen gick vi hem och jag var så trött & hungrig så jag blev illamående men tro inte att jag fick behålla de jag sedan åt, näädå, de kom upp lika snabbt igen. Bebisen tkr jag är tjock nog, haha, skämtaaar.
 
Sedan gick vi och lämnade nya lägenhetsnyckeln så nu ska de börja tapetsera, och vi bad dem att ej sätta upp hatthyllan så vi slipper ha dem hålena direkt på den nya tapeten. :) 
Sen blev de Maxi och efter de så var jag lite mindre död så nu ikväll blir de bara att ta de lugnt och känna träningsvärken komma som ett brev på posten. 
 
Tjingeling! 
 
 

dela med sig

Då vi fick låna en nyckel till den nya lägenheten redan nu så ska jag visa den för min mamma ikväll efter hon har varit och klippt sin lugg, ska bli så kul! Att få berätta och dela mina fantasier/visioner om dess yta :) 
Men först måste bara dagen gå, både idag och igår känns som dödagar, har otroligt tråkigt men samtidigt så orkar jag knappt göra något för täpptheten i näsan gör mig otroligt trött. 
Jhonny googlade och sa att de kanske är graviditets-täppthet, att vissa var täppta ända tills de tryckte ut ungen. KUL! Men jag håller tummarna att förskylningen endast är envis..
 
Senare ikväll så ska jag till Emma, Hässlegården. Ska bli mysigt, får se bara när, vilken tidpunkt damen hade tänkt sig.. 
Nu är uppsägningen utav lägenheten skickad iallafall, la på den på posten igår innan den tömdes, eller sambon gjorde medans jag höll Chevelle, den skällande hunden.. Allt är så himla spännande :) 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan, dör av trötthet känns de som.. 
 
Tjing.

andas

Jag vet att man kan inte få allt här i världen, om man önskar sig allt för mycket av en sak så kan man få de tillslut och då vill man inte ha de, de finns i båda delarna. 
Vet att jag har fått en riktigt underbar lägenhet, familj och förhoppningsvis ett friskt barn. Men vad JAG önskar mig just nu, det är att bli frisk, att få bort denna jävla förskylning som gnager mig till tokigheter. Jag vill typ skära av mig min näsa för att få kunna andas utan täpphet, det har gått så långt att nu är näsan så täppt att när jag sväljer så blir de lock i öronen. VIsst låter de förjävla skönt va?!
Brukar vara förskyld i 1 vecka, men nu är jag sjuk för två pers så nu idag är jag inne på min 2 vecka, om jag fortsätter såhär så är de strax 3 veckor och de vettefan om jag pallar alltså.. Använd nässpray då? Jo, men de kan man inte använda så jävla länge utav heller, max 10 dagar. De har gått 14 dagar nu! 
Japp, idag blire ett skrik-inlägg. Vill bara dö lite.. 
Så ni folk som är där ute, njuuuut av att kunna andas med er näsa. För det kommer jag göra när jag nu väl blir frisk från detta fanskap. Man tar allt förgivet allt för ofta, man borde stanna upp i allt och bara andas några ggr lite lugnare och bara njuta av att kunna stå på 2 ben och kunna leva utan behöva klaga på sin hälsa. 
De säger att folk som har KOL har ungefär lugnkapacitet som att andas genom ett sugrör, fatta de då!? 
 
tjing. 

Norra Kungsgatan-bor

Och nu kommer det efterlängtade lägenhets-inlägget, haha!
Den är på 85 kvm, är en 2 1/2 m kök, ligger ovanför subway & är av lite äldre stuk. 
Då den total renoveras så får vi välja tapeter till hall, matsalsrum/blivande babyrum, vardagsrum och sovrum.
Sen ska de byta golv i köket, knopparna och troor de ska byta golv i toan också.
Så vi var och skrev på kontraktet imorse vid 11 och sen efter de så åkte vi till Home Company och valde tapeter, tog "bara" 1 timme men gud vad roligt de var! Svåraste rummet att välja tapeter till var vardagsrummet men vi fixade de också. :) Och de blev inget blodbad som jag trodde de skulle bli, haha.  Tur väl.. Men vi är oftast överens om allt så varför inte detta också. 
Det är svart stengolv i hallen så vi valde lite gråaktig tapet, som sedan ska färgas upp lite med våran vita skohylla och en vit tamburmajor (googla på de om ni ej vet vad de är, OFTA de kallas de, skulle själv sagt en jackhängare typisch). Sen är resten av hallen full med garderober längs med hallen inte som de är nu i denna lägenhet där de är rakt framför och en walk in closet finns i hallen också, looooovely. Försökte paxa den men Jhonny gick inte med på att den var endast min.... :'(
I matsalsrummet/babyrum så valde vi en beige vit randig tapet, ser väldigt lyxig och fin ut :)
Vardagsrummet får en vit beige medaljong-aktig tapet, då lägenheten har en lite äldre stil-känsla så passar sådana tapeter in, sovrummet ville vi bryta av så där får stoora träd pryda väggarna. Har stora förhoppningar för denna lägenhet, märks kanske. Höhö. 
När vi skrev på kontraktet så fick vi redan 1 nyckel så vi kan gå in och kika på förrådet och tvättrummet & kolla lite vilka tapeter som skulle passa i vårt nya place, dessa lägenhetsägarna är sjuka snälla! När vi sade att vi hade läst att Subway ska ha öppet på fre-lör till kl 04 på natten så blev hon lite orolig och skulle ta upp de med hennes chef då hon ej hade hört detta så de tänker på sina gäster otroligt mycket känns de som. :)
Så när vi gick därifrån så gick vi direkt till lägenheten ock kollade på den igen & fotade lite men fan vad svårt de är att fota en lägenhet för man får ju inte med hela rummena(!), riktigt frustrerande.
Tvättrummet var väl helt ok, men vi ska ha en egen tvättmaskin i lägenheten så man behöver inte kanske vara där nere lika ofta som i denna lägenhet, får se. 
Förrådet har vi ett sjukt litet nu så om man öppnar där så får man bokstavligt talat allt på sig ungefär, det nya förråd som vi får är lite stort som vårt vardagsrum idag, ni som ej ha varit här kan jag säga er att de är sjuuukt stort för att vara ett förråd! Riktigt glada blev vi när vi såg de, slippa spela Tetris varje gång man går upp dit. 
Jhonny var så klok så han tog sin mammas kartonger så nu har vi redan 30 st ungefär, så då kan man strukturera upp och skriva på vad som är i och ha kontroll, för de har vi absolut inte nu....
 
Inflyttning på avtalet är 1 Juli men om vi får den gamla lägenheten uthyrd snabbare så kan vi flytta in när som, de har ju redan spacklat och donat i lägenheten nu så det är bara in med de nya så kan man flytta in. :)
Då de redan har haft denna lägenhet ute så länge för visning men ingen har tagit den så kan de vara så flexibla och vänta in oss med vår gamla lägenhet, riktigt snällt utav dem så vi ej behöver vara ute med dubbelhyra och skit. För på annonsen så kan man flytta i den 1/4 men vi får vänta tyvärr lite längre än så.. :( 
Och för att ingen har tagit lägenheten är för att folk vill ha 3:or, inga halvor, men de ser inte de potentiella dragen i lägenheten som jag gjorde direkt när jag gick in i den. Tur för oss att folk inte har någon fantasi! ;)
 
Så vi stannar kvar i kvarteret, har fortfarande lekparken som utsikt men istället för köket och sovrummet så är vardagsrummet som har den utsikten. :) Det enda dåliga med lägenheten är att köket, sovrummet och matsalsrummet är in mot innegården och de är mot marken där, men då de är innegård så är de knappt någon som är där så de komemr nog inte störa mig så mycket ändå, tänkte ändå ha "tunga" gardiner för sovrummet och matsalsrummet som vi har idag då jag helst vill ha de lite myspys i dessa rum :) 
 
Blablabla, kan hålla på hela dagen känns de som... Lägger upp inspo bilder om jag hittar så ni får se hur våran stil ska bli lite :) 
 
Tjingefling! 

Ner & upp som en galen tupp

Kvällen igår var fan bara skit, lägenheten, sen loggade jag in på a-kassans hemsida för att se om de har mailat mig ngt om beslutet om jag får pengar eller inte. Då har de mailat mig för 2 veckor sen att de behöver komplement och att de ska komma in inom 2 veckor, fick PANIK! Sen dog kanalen som jag kollade på tv, då sa jag till sambon;
- Döda mig, jag vill hänga mig. Vill inte vara kvar, jag pallar inte mer! 
Japp, då kändes de som att botten var nådd. Jag tog till min sista energi och bad till min skyddsängel att ge mig extra styrka till idag för att jag skulle orka ordna upp allt. ( Jaa, jag tror på att jag har en skyddsängel, take it or leave )
Sen när jag skulle göra mig iordning för att gå och lägga mig så fick jag ont i ryggen. Japp, de var tur att jag har Jhonny annars vettefan vad jag hade gjort. Ärligt.
 
Men nu är det en ny dag! Nya tag, skönt som fan.
 
Så jag gick upp vid halv 8 imorse och ställde mig direkt i duschen för att klara av denna dag, sen när jag kom ut så satt Jhonny med lägenhetskvinnan i luren som vi träffade igår. Vi får lägenheten! TACK! Ett steg åt rätt riktning för denna dag. :) Inflyttning vid 1 Juli, då lägenheten har legat ut så länge så är de flexibla nog att vänta på oss och våra 3 månader för uppsägning på denna som vi har idag. Sen imon kl 11 blir de kontraktskrivning! Heelt sjukt. Men ja, sen får vi åka till Happy Homes och bestämma tapeter till alla rum i lägenheten, aah. Ja, får bli ett eget blogginlägg om lägenheten annars så kommer ni får läsa i evigheter. :) Fortsättningen på min dag....
Sen gjorde jag mig iordning och vid 10 i 9 så går jag till Trygghetsrådet för att gå på utbildningen då, den var riktigt rolig, jag fick lära känna mig själv på en helt annan nivå. Riktigt givande men samtidigt creapy. Även om jag satt med en helt igenkorkad snok av snor då jag glömde nässpraj så blev jag inte förbannad för de, utan var intresserad av utbildningen istället. :)
Vid 12 så går jag hem och äter lunch och sen ringer jag till min förra arbetsgivare för att få iordning på min kompletterade info jag behöver utav dem, hon mailar och samtidigt postar ett påskrivet underlag. Check! Ett annat som gick glasklart, det jobbigaste samtal av dem alla är att ringa till a-kassan och förklara läget. 
Vid 10 i 1 är jag redo för att ringa till dem men de öppnar inte kundtjänst förrens vid 13. Fatta jobbigt läge. 
Men jag kollar lite på internet medans jag kollar på klockan som går evigheters sekunder fram. Sen ringer jag 13.01 (vid 13 så kom jag inte fram heller) och får då prata med en jättesnäll kille och han skjuter fram mitt ärende 1 vecka till nästa onsdag! Fatta vilken lättnad! Då Uniflex postar det idag så kommer jag få de kanske imon eller torsdag och då kommer de hinna få pappret till måndag! Förhoppningsvis.. 
Så allting ordnade sig! Så jag tackar och bugar för denna dag blev bättre än vad gårdagen slutade. 
 
Och för att lägenheten var borta från hemsidan var för att de hade tagit bort den för de visste att vi ville ha den även om vi ej hade sagt de, då visar man verkligen att man vill ha den kroppsligt istället. Haha! Men när jag står och startar fläkten i köket för att se att den funkar bra då förstår man kanske att vi vill ha den, eller ngt.. :P
Mer om de någon annan dag!
 
Nu ska jag diska upp resten utav vårat berg vi har skapat på ngr dagar, tjingeling från en fjollig fling!

 

Förbannat

Idag så var vi och kollade på en annan lägenhet som ligger ovanför Subway, i det området som vi vill bo i. :) 
Nej, då behöver vi inte flytta långt, i know. Vi behöver inte ens hyra lastbil. 
Och denna lägenhet älskade jag, även om de bara är en 2 & 1 halva så kan man göra mycket med den. Fantasin började flöda när vi gick in i den & känslan i den var helt korrekt, inget negativt alls. 
Så vi kom fram till med kvinnan som visade lägenheten från fastigheten att vi skulle höra av oss imon förmiddag vad vi känner, men nu är den borta från hemsidan. Och jag fick en jäävligt dålig känsla, faan. Jag börjar bli jävligt förbannad, jag kmr bli ursinnig om de är så att den är tagen av någon annan. 
Så med detta så kommer jag ej att skriva mer om lägenheten och beskriva förrens vi har fått från fastighetsskötaren att vi får den. För jag blir bara mer kär i den när jag förklarar den och vad jag vill göra med den för att få in den rätta mys-känslan. Bah. 
 
Resten av dagen har gått fort som bara den, vi var inne på Karlskrona Möbler med Jhonnys mor och shoppade mattor, sen åkte vi till Hasslö för att hjälpa till där, vi kom hem nu vid halv 6 först. Vet inte riktigt vart denna dag tog vägen.. Nu denna kväll så blir de bara att ta de lugnt och kolla på Criminal Minds! Mitt favvo-program all time. 
 
Imorgon så ska jag på utbildning vid Trygghetsrådet, ska på en personlighets-shuttahejsan. Gjorde ett test som jag fick en länk till via mailen som jag gjorde i fredags och via dessa frågor så kan de räkna ut vad jag skulle passa att jobba som, en liten hjälp till mig som är helt vilse i skogen när de kommer till vad jag vill jobba med just nu. Lite kul och se om de har rätt när de kommer till att räkna ut hur man personlighet är. Alla som har gjort den säger att den är riktigt bra så har höga förhoppningar! Den är kl 9-12 så är inte hela dagen iallafall, så man kan göra lite annat resten utav dagen. :) 
 
Men nu är jag inte sugen på att skriva mer, är mest butter över lägenhet nu. Fan visste att vi skulle ringa redan idag, meeen ja... om jag hade kunnat så hade jag slagit mig på käften för att jag inte gjorde de. Bajs.
 
Tjing. 

mjöligt.

Igår så blev de filmkväll med Stina & hennes sambo Filip, vi kollade på en film som heter "Her". Jag sade redan från början att de är en mysko film, och fick jag rätt? Jadå, som vanligt. ;) Väldigt mysko film, även om de var en bra film med bra skådisar så fanns de liksom inget slut på filmen. Och så satt man där med en lös tråd som man ville ha löst, men de ville inte film-teamet tydligen. "Ni ska fantisera fram ett eget slut" Bah. Drygon hela högen.
Men så pratade vi lite sen vid 11-halv 12 så gick de hem i ösregnet. Mysig kväll :)
När jag sen skulle lägga mig så gick jag förbi vår stora kroppsspegel och såg hur gigantisk min mage, visst jag hade käkat lite popcorn men inte så mycket!? Och så mycket kan väl inte en bebis växa på ngr timmar?! Det var helt sjukt iaf.. Lite så man insåg att jag kanske är gravid ändå? Haha. Inte bara en liten pysmage som ser ut som att du har käkat för mycket mjöl-produkter. Men tydligen så är bebisens fötter 2 cm långa nästa vecka, helt sjukt. 
 
Vi var och handlade igår, Jhonny påpekade & frågade samtidigt om jag äter tillräckligt med frukt. Ja, de tyckte jag men inte ett halvt kilo som man tydligen skulle äta om man är gravid. Haha, så de blev handlat väldigt mycket frukt när vi var på Maxi. Tur väl när de tar slut så har vi inte så långt till Grönsakshandlarna :)
 
Nu ska jag strax till Kalmar, har packat ner ett äpple i väskan. Haha!
 
Fling :) 

Titt-ut.

Idag var de dags för lägenhets-tittning, och tyvärr så hade jag för höga förhoppningar. :(
Det var öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och vardagsrummet var typ öppet och inget riktigt rum som jag hade hoppats på. 
Balkongen hade galler så det hade ju varit jättebra för Smulan, men det är inte på balkongen man ska leva. Känslan över de hela var inte korrekt heller, det fanns ett rum som inte hade något fönster så vem vill bo där liksom? Deppigt värre. 
När vi kom in så pratade vi med fastighetsägaren och jag berättade om att jag har bott med dem tidigare tillsammans med min mamma så då fattade hon korrekt, som Jhonny sa när vi gick därifrån; om vi hade velat ha den så skulle vi säkert fått den direkt. Men tyvärr så var inte planlösningen som vi hade hoppats på. Mycket synd, men lägenheten för oss finns säkert där ute någonstans. Bara väntades att få bli uppsagd. 
Vi har skickat iväg redan 2 andra intresseanmälningar så får se när vi får svar på dem. 
När vi var påväg hem så var jag lite butter över att den inte var perfekt, allt kändes hopplöst. Men helt plötsligt så kom jag på att detta var vår första lägenhets-titt, när jag kom över den vi bor i nu så hade jag kollat på 3 andra också. Så jag blev inte lika butter längre. :)
Nu medans jag skriver så fick vi precis en tid för en lägenhets-titt på måndag, så kul! :) Då får vi se hur denna ser ut. Håller tummarna! 
 
Vad annars, ikväll så kommer Stina & Emma hit. Bara ta de lugnt, chillidilla. :)
Imorgon så åker Manda och jag till Kalmar för att trakassera Jenny lite, alltid lika kul! Sen kör vi hem på kvällen. 
 
Igår var vi på Bröllopsmässa tillsammans med Malin från Telenor & hennes kompis Malin, höhö. Alltid lika roligt att träffa henne igen, dock tråkigt att inte få se henne varje dag. Men vad gör man när man får kicken och andra får stanna! ;) 
 
Tjingefling!

Torsdag-fralls

Denna morgon avnjöt sambon och jag frallor, då jag ej får frallor varje fredag nu så får jag köpa de själv när man bli sugen. Tur väl så har vi inte så långt till gylles. ;)
Igår så gick Manda och jag på stan, skönt å bara träffa en vän en snabbis ibland, få prata av sig med de man har på hjärtat just då. Sen när hon gick till sitt jobb så gick jag hem & hämtade pojken så gick vi ut i solen på en promenad med hunden. Det var mycket kallare igår så de blev inte så långt, trodde jag skulle få amputera bort mina fingrar ett tag då de var så kalla. Då jag fortfarande tänker "Det är inte så kallt så jag behöver inte vantar" Varje dag likadant, att jag inte lär mig.. Suck.
 
Påvägen hem så handlade Jhonny medans jag väntade utanför och då kom Annika som jobbade på Telenor också fast hon gick hem ngr veckor innan mig då hon skulle ha bebis. Så fick kläcka nyheten för henne varför jag ställde alla konstiga frågor till henne innan hon gick, haha. Skönt och ha en till att ställa frågor till, just nu så kommer alla sådana till min kusins fru, stackarn.. 
 
Jag kollade på en kinesisk kalender som räknar ut vad de är för kön, roligt att kolla vad den säger innan man förhoppningsvis får reda på sanningen. Och som alla säger runt om mig så ska de tydligen bli en tjej. Hm. 
 
Ja, just de, imon så ska vi på lägenhetsvisning på en 3a! Ska bli såå spännande. :) Håller tummarna att de är något att ha, för som de låter så har den allt som vi önskar. Man kan ju hoppas att den är fin också. Återkommer vad jag ger den för betyg. ;)
 
Tjingefling!

Min gårdag.

Om detta underbara väder behåller sig över Karlskrona så skulle jag vara mycket glad, likaså Chevelle, hon fryser inte ens nu när hon går ut. Haha.
Min gårdag så gjorde jag ärenden till min mamma, sen käkade Jhonny och jag glass på Gelato ute vid deras bord som de hade satt ut i solen. Jhonny som precis har fått min förskylning, eller enligt han "En manlig förskylning som är 10 ggr värre än för kvinnor" Hm, vad äre för skillnad om du får mina bakterier i din kropp, kryper dina kulor upp i armhålorna också eller? Nä, skämt å sido så tyckte han att han blev piggare när vi satt där, tror att de beror på lite både att solen var framme & att han fick glass i sig, haha. Sockerkick deluxe. 
 
Sedan tog Chevelle & jag bussen till mamma ute på Verkö, denna bussresa avnjöts nog mest av Chevelle, hon tyckte de var så kul! Jag satt där fönstrena börjar precis vid sina lår så hon såg allting ute, riktigt roligt att se deras nyfikenhet. 
Sedan när vi traskade av så sprang hon halvt när hon visste att vi var påväg hem till mamma och Lilo, hennes chihuahua-bästis. Sen tog vi dem på en långpromenad som slutade med en timmes promenad i skogen, var riktigt härligt. Även om Chevelle hatade att traska på små stigar i skogen, var inte hennes piece of pie kan man säg.
 
Jhonny kom och hämtade oss vid halv 4 så påbörjade vi maten när vi kom hem, kebab är sjukt gott sålänge man har den goda hemmagjorda kebebsåsen till. ;) Det roliga är att vi har 2 såser som jag kommer ihåg från när jag bodde hemma som var viktiga delar i själva middagen! 1.a kebabsåsen 2.a fisksåsen. Tur väl så kommer mamma ihåg båda 2 så jag fick receptet på de båda, sjukt att man har glömt bort sådant som sen kmr upp lika fort i hjärnan. 
 
Våran kväll bestod sedan utav sömn och film. Vi somnade vid ungefär halv 6, vaknade vid 7, båda är förskylda och Jhonny hade en hemsk feber hela kvällen igår så vi behövde de. Sen kollade vi på Finding Neverland, riktigt bra film men sorglig. 
 
 

Whats up!

Har hänt en del saker senast, men nu när jag vill skriva av mig så blir de black out, såklart.
Emma som har varit i Hong Kong/Australien sen 1 aug kom hem tidigare än väntat, Jhonny hade pratat ihop sig med henne så hon plingade på överasskande hemma hos oss förra söndagen. Detta resulterade i att jag hoppade på henne & storgrät. Japp, man kan säga att jag har saknat henne. Sen gick vi till Stina och överasskade henne. Haha, alltid lika kul och få vara med i sådana saker, men minsta lika kul å få bli överasskad. :) 
 
Är förskyld sen torsdags förra veckan, och de blir bara värre. Jippie, nu börjar bacillerna krypa på rösten också så man låter som en tonårs-pojk. Alltid lika kul. Men är ganska pigg ändå, skönt nog. 
Var underbart väder i lördags så då gick vi en runda med chevellen så hon fick röra på benen också, var riktigt skönt. Bara låta d-vitaminen sjunka in. När vi gick förbi min ena brors lägenhet så höll han på att parkera bilen då han precis kom hem från bil-tvätten så vi fick se hans nya bil sen promtade vi på att vi skulle bli bjudna på kaffe/te. Så vi fick en liten paus i promenixen :) 
 
Kollade på bio i lördages med Stina & Filip, alltid roligt och träffa dem så vi umgicks lite innan bion började sen blev de Robocop. Betyg på den? Hm.. Typ 2 av 5. Var inte så jädra bra, jag hann i filmen tänka på paret som satt framför oss som var runt 15 års åldern på när tjejen kommer att göra slut med den stackars killen. Han klängde & ville pussas medans hon stirrade på skärmen. Jävligt skönt å slippa vara i den situationen. Hon hade kanske hittat han på desperatkille.nu? Såg så ut. Plus att han var röd hårig, jag förstår henne att hon ville se den dåliga filmen än han. (de som känner mig, vet att jag har ngt emot rödhåriga killar)
 
Något mer som har hänt? Träffade Anette från Telenor inne på Hemmakväll så var roligt att få se henne & prata lite, se vad som har hänt i gruppen och om de blev förlängning för andra. 
 
Kollade på "Private Pratice" imorse, ja, jag har börjat följa lite serier i min arbetslöshet. Och där var de en av karaktärerna som var gravid och barnet hade ingen hjärna när de var på ultraljudet. Tänk om de händer en själv? Är på ultraljud, och så ba " Nej, men oj, barnet har ingen lever, eller hjärta" eller om de är något som fattas, bara en liten tå så kommer jag vara helt förskräckt. Tänk egentligen hur mycket som måste klaffa, allt måste vara på rätt plats och finnas där. Bah, ja, men idag äre precis 3 veckor kvar. Ja, om du inte har fattat nu så är jag gravid, haha. 
3 veckor, känns som en evighet men de kommer gå lika fort som vanligt. 
Så nu för er få som läser här ja, jag vet att ni kommer skvallra vidare till folk som vet vem jag är, kanske till folk som inte ens vet vem jag är utan ni vill bara säga de. (Jag är sådan, ibland, äsch, vem ljuger jag för, alltid) Så varsegoda, jag vill börja skriva & klaga av mig lite om jag behöver de, tro mig de första veckorna hade jag absolut behövt de. This will be very exciting :)
 
Tjingeling! 
Dagens sysslor skriker efter mig. 

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0