Tänka & skriva olika.

Måste bara berätta en väldigt rolig grej som hände igår när vi var & handlade på maxi.
Vi går genom maxi medans jag kollar igenom listan då Jhonny har fyllt i allt vad vi behöver hemma. När det plötsligt står på listan bland mjölk & tacokrydda, ordet bröst. Det bara slår mig som en liten smäll i huvudet, läser jag fel? Nepp, frågar Jhonny medans jag pekar på ordet:
- Vad menar du med bröst? 
Jhonny kollar på listan & man ser hur han tänker & blir mer & mer röd i ansiktet. Så säger han lite försiktigt:
- Jag menar bröd.
 
HAHA! Alltså de var så jäävla roligt i den sekunden/minuten. 
Sedan funderade jag vidare; vad tänkte han på medans han skrev listan då? 
Ja.. Han fick mig att skratta iallafall, det går alltid hem. :)
 
Nästan så jag tog ett foto bara för att föreviga detta dumma fel, men nja, såå minnesvärt är det egentligen inte. 
 
Tjing!

Helgens bravader

Denna helg så var de fullt sjå hela tiden känns de som när man tänker tillbaka? 
Fredags så kom Jhonnys kompisar hem till oss så kollade vi på "The Millers" eller ja, jag såg de 30 första minutrarna & de 15 sista tror jag. Sov där emellan.. Haha. Så där rök fredagskvällen.
 
Lördagen så skulle vi vara på TK Trossö kl 10 & hejja på Alle när han tävlade i styrketräning, vi vaknade halv 11 & fick i rask takt göra oss i ordning & var väl där runt halv 12, då hade de tur väl varit 2 grupper som tävlade så vi behövde bara vänta i 20 så skulle Alle börja. Han var lika stark, som vanligt. Haha. Sen vid halv 2 så gick vi hem & käkade lunch sen ut på stan & kolla runt, kom hem & var lite småtrött så sov 4- halv 6. Vaknade i ren panik denna gång också då vi skulle vara hos Malin & Johnas kl 18 i Nättraby. Tkr att man borde lära sig att ställa klockan 2 ggr på en dag!? Men ja, det var såklart inga problem att vi kom 30 minuter försent. (a)
Kvällen bestod utav god mat & efterrätt blandat med skratt & spel. Okej, trötthet från min sida också, men vafan. 
Kom hem klockan 12 på natten & slocknade som en trasig lampa. Måste göras om, men nästa gång så blire hemma hos oss. ;) Jag käkade faktiskt fisk för första gången sen jag flyttade hemifrån & de var riktigt gott! Har nog glömt lite smaken av det hela haha, eller bara slutat vara trött på det.
 
Söndagen så tog vi de lugnt på förmiddagen efter en stressig lördag, med häftiga uppvaknanden.
Sen åkte vi ut till Hasslö vid 13-tiden & besökte farmor&farfar. De var chockade att vi kom & besökte men lika glada för de, så vi fick en snabbfika där innan vi skulle hem till Jhonnys pappa & äta middag. 
 
Vi kom hem runt 18-tiden & slappade framför The Hunger Games 2, jag satt halva filmen & skrek "Nu slutar den" "Nej, nu lovar jag!" Bah, hopplöst när man har hört att den slutar när man vill att den ska starta. Haha. Men jag tyckte om den, även om jag satt & trodde den skulle sluta hela tiden.
 
Natten mellan söndag & måndag så hade vi Saku hemma hos oss, en border collie som är boende hos Jhonnys pappa annars, men då han ska iväg på jobbi veckan så skulle vi se om vi kan ha honom hemma hos oss så länge han är iväg. Så en hund till i hemmet, ja, alla kallade mitt hem ett zoo när jag hade Smulan & Honey, men vad äre nu då? Kalla inte hem ett zoo när de är fullt av kärlek & man vet aldrig när de tar slut. ;) 
 
Ja, med alla dessa middar bortbjudna så resulterade det i att de blev pasta från pastavagnen utanför jobbet idag, haha! Sista jobb-måndagen på Telenor idag! Helt sjukt!
 
Tjingeling.
 

Människors (o)likheter

Vi människor är alla olika, vi kanske strävar mot samma sak i livet, men vi tänker oftast olika & ser olika på saker & ting. Men ändå så kan vi inte låta bli att jämföra & bli avundsjuka eller sura för någon annans success. Jag är exakt likadan, man kan bli jävligt glad för den andra personen men sen kommer den andra tanken "Varför hände inte detta mig?" Eller "Varför kan inte jag få den där superkroppen som den kändisen har" Som sagt, jämförning, det är människan bäst på att göra i sina tankar.
Varför tar jag upp detta ämne då?
För jag har börjat jämföra så jävla mycket själv. Det har bara blivit så på automatik då mitt liv ser ut som de gör nu. Men jag måste sluta, men de är väldigt svårt att inte den där tanken kommer upp. Ibland vill man bara ge sin hjärna en liten smäll på käften, menmen.. ;)
 
Snart helg iaf! På fredagkväll så kommer mitt lilla team Manda & Jenny hem till mig, tänkte försöka mig på att baka ikväll, får se hur det blir. Är jävligt trött redan nu, kan typ somna sittandes vid datorn men en liten powernap så är man säkert redo igen!
Denna helg annars har man inget planerat, då sambon var gullig & städade i veckan så behövs inte de heller. En liten runda i stan blir de kanske, Jhonny snackade om att han ville köpa nya tröjor, kan bli kul :) 
 
De sägs att de ska snöa i helgen så man kanske kan få Chevelle att börja gilla de med att skjuta snöbollar på henne? Låter mycket psykologiskt i mina öron.. :) Det puckot satte ner hela sin rumpa i första snön så hon fick smått panik, har fått detta berättat av Jhonny, & jag hade velat se det så stenhårt, så jävla kul!
 
Tjing. 

That´s it.

Jättekul att man har skrivit ett inlägg & helt plötsligt så vill internet spela ett spratt så allt går bort. KUL.
Men ett kort sammanfattning vad jag skrev om är: 
Får ej förlängt mer i detta Telenor-bygge. Om jag vill prata om det så tar jag upp det själv, för att du som läser här vet nu om att jag kommer bli arbetslös. 
Ja, som jag sa, en kort sammanfattning.. ;)
 
Tjing!
 

Har du hört något?

Sekunder, minuter, timmar som tillslut blir till dagar går, har bara 3 veckor kvar på Telenor. Hur känner jag inför detta? Har jag hört något? Tror du det själv eller?
Det suger, för jag vet att jag blir rastlös efter max 2 veckor. Hade varit skitbra att bara får förlängt till sommaren, men vet du vad som hade varit skitbra mer? Fred på jorden. HA, och bara för de är skitbra så menas de ju inte att man får som man vill ibland. Alla frågar om jag har hört något, precis som de var innan sista augusti. Och jag är exakt lika trött på den frågan nu som jag var då. Till&med trygghetsrådet mailar på en lördag & frågar om jag har hört något, seriöst?!
Sikken tur Facebook finns då så att när jag väl hör ngt så vet hela fucking jordklotet om de, för jo, de har jag ju hört att de du lägger upp på din sida de kan varenda jävla kines se. 
Meen, för att inte kasta spya mer.
Vad har hänt annars då? Typ ingenting, som jag kan dra upp här än.
Min vän som bor just nu i Hong Kong ska flytta till Australien här näst, bäst för henne att hon kommer hem till sommaren som hon har bestämt. -Ingethotellerså- Men jävligt roligt för henne, tänk att få vara med om sådana saker, att flyga runt i världen & få se vad som finns runt hörnet. Helt otroligt. Men jag tror jag är lite för säker i min lilla håla, haha. Men semester utomlands är ju alltid trevligt, men att bo där 24/7, vet inte, tror inte jag kan de som person. Ser upp till sådana som kan, men vi är ju alla olika. 
Snart är denna korta jobb-vecka avklarad också, bara imorgon också sen är det helg igen. Sambon ska på bio med en kompis på fredagkvällen så funderar lite på vad jag ska göra.. Kanske hälsa på hos ngn av föräldrarna? Vet inte, kanske inte orkar de. Pensionär som man är så lägger man sig vid 9 tiden, haha. Blir stolt om jag är uppe halv 11, japp, helt sjukt. 
 
Snart lunch, tuggar på tungan snart. Håller tummar & tår för att någon ej har lagat fisk igår & har med sig det i dagens lunchlåda idag. 
 
Tjingeling! 

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0