Bus

 
Tänkte berätta vad vi hittade på för bus i lördagskväll, då jag var med Jenny & Manda. :)
Vi sade att vi skulle göra lite middag tillsammans, så först satt vi & snackade lite i Mandas soffa, vad som har hänt de senaste m.m, vi har rätt mycket att ta igen då vi alla 3 inte kan träffas så ofta som vi vill. Men sen så började vi gå upp mot affären men så gav Manda & jag en liten busblick mot varandra så tog jag tag i Jennys arm & så vände vi totalt, då vi hade bokat bord på 2rum&kök! En liten present då Jenny fyllde år i Mars & det var väldigt uppskattat, vi satt där & åt oss alldeles för mätta & sen kollade på skräckfilm hos Manda. En väldigt bra kväll, tyvärr så är de inte ofta men när man får uppleva dem så uppskattar man dem till tusen. :)
 
I dagens gravidapp info så står de en mening som jag tycker är väldigt sant, tyvärr, den sårar lite då de är sant.
Att man säger till folk vad ens barn ska heta & deras reaktion till namnet är kanske " Nej, men de kan du inte döpa ditt barn!" Eller "Jaha, vilket konstigt namn" Detta är en sådan sak som du kan tänka, inte säga. Precis som att säga att din klippning/färgning som du har gjort i ditt hår är förskräcklig men 1000 ggr värre. Inget som folk tänker på, som sagt tyvärr. Men man får väl bara ge tillbaka så dessa personer får känna på samma medicin eller? 
Så appen rekommenderade att man ej skulle säga namnet utan höra vad folk rekommenderar istället. Så jävla hemskt att de måste vara så.... Men ja, så är världen, tydligen..
 
Tjing.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0