planering

Lördagen för mig var bra, vi gick på Lyckeby-marknad, hälsade på hos mamma och sen vid 4 så kom Sanna och Stina hem till mig, har inte träffat Sanna sen i julas så man hade lite att ta igen!
Sen så åkte Sanna hem för att umgås med sin mamma så då kom Filip, stinas pojk hem till oss så kollade vi på skräckfilm, Paranormal Activity "The Marked Ones", den allra nyaste. De filmerna har lyckats behålla sin läskighet tycker jag. Alltid lika rädd varje gång! Inte alla skräckfilmer som lyckas med det. 
 
Idag så har vi haft en lite halvtråk söndag. 
Vi tränade på förmiddagen, åkte och handlade på Maxi och sen tog vi ner 5 kartonger från vindsförrådet för att börja rensa. Det var mest mitt skit som låg i kartongerna så de blev kastat en massa gamla kläder, saker som var onödigt att spara på och sen var de bara att stuva om så de blev mer kompakt och skriva vad de var i & vart de ska när vi flyttar. Smidighet när de är som bäst! Vi fick från 5 fulla kartonger till att 2 blev tomma och 1 med kläder och lite böcker ska skänkas bort till Kupan. Vi ska till nya lägenheten och mäta lite i köket och se om de får plats med ett bord som vi har tänkt oss där, får bli ikväll och kika på det. För sen imon så ska vi lämna tillbaka nyckeln igen :(
 
Denna vecka som kommer har jag nästan alltid något varje dag, det kanske är en varannan veckas sak, att ha fullt ena medans den andra veckan så är de tomt i planeringen?
Det är skönt iaf, att ha något att se fram emot. Men de största som man ser fram emot nu är trippen till Ullared/Göteborg, de ska bli riktigt kul! Ska börja göra en lista också på allt man behöver, men de svåra är bara, vart börjar man? 
 
Ska börja kika runt lite på internet, få inspiration på vad man behöver för bebis-saker :) 
 
Tjing! 


Kommentarer
Malin

Hihi vi har redan börjat på en lista :)

Svar: haha, ni är till&med snabbare! :P
Therese Albertsson

2014-04-13 @ 20:29:57
URL: http://malinryke.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0