musentré

Redan onsdag idag, helt sjukt. Har försökt att ha dagarna fulla med saker att göra nu då det börjar bli tråkigt att bara sitta på rumpan. Men med denna tankegång så får jag lika ont i ryggen av det, måste vila så mycket mer nu än vad jag har behövt innan men det är klart när man har en mage som tynger ner en som om gravitationen har blivit dubbelt så jobbig. 
Denna vecka så har jag städat hela lägenheten, tvättat upp all tvätt & alla resterande barnkläder så nu är allt upptvättat & upp-packat i garderoben/byrålådorna. Packat skötväskan så den är klar & veckohandlade gjorde vi igår så vi har lite mat i kylen/frysen. :) Samtidigt i allt detta så har vi hand om mammas hund Lilo sen i söndags, men de kommer & hämtar henne ikväll så sen har vi endast 1 hund igen. 
 
I söndagskväll så var jag hos Manda och myste/kollade på film, sen när jag var påväg hem så gick jag upp för trapporna i vårat trapphus när jag helt plötsligt blev ståendes öga mot öga med en mus! Han blev lika rädd som jag blev när jag såg han, haha. Djurvän som jag är så började jag saaakta gå mot min dörr för att inte skrämma honom halvt till döds, och när jag hade gått förbi så sprang han ner till entrén. Nu när vi har varit ute & ska gå med hundarna så brukar vi se honom när han springer omkring, då kanske ni redan har tänkt, "OMG, du måste ringa husvärden & rapportera om att ni har möss! det kanske är en hona som har lagt ungar ngnstans" 1. vi har en liiiten mus, han är så sööööt. Det är bara en. 2. jag är en djurvän, har själv haft möss & vet att då kommer de mörda honom. 3. har inte sagt att jag har ngr bra rediga anledningar, men jag kmr inte skvallra på en liten mus & sen ha de på mitt samvete. Då kmr jag för evigt att veta att jag dödade en mus hatiskt genom att ringa till dem. 
Okej, jag är gravid & väldigt extra känslig mot sådana saker nu. Om ngn vill ta dö på musen genom att ringa till dem, ja, då får dem göra det. JAG kmr inte att göra det. 
 
Just nu så bakar jag ciabatta bröd som vi ska ha till soppan ikväll, kmr bli sviiiingott. :)
Såg nu att jästiden har gått så måste fortsätta m de! Tjing!


Kommentarer
Malin

Håller med dig!
Jag jade inte heller ringt! En söt liten mus, den kan man ju inte skada :)
Hoppas att vi ses snart igen o att solen o tyngdkraften e snällare mot dig ;)
Kramis

Svar: Ja men precis! Ja, de måste vi göra :) kram
Therese Albertsson

2014-07-16 @ 18:32:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0