flygande tid

Flytten närmar sig med stormsteg! Tiden går sjukt fort, de vet man egentligen men när något är bokat/planerat 2 månader fram så känns de som en evighet just då. Sen när väl dagen kommer så känns de som att allt har gått för fort. Man lär sig aldrig.. 
Vi var hos Affärsverken idag & då stod de en ordinare & en sommarjobbare som skulle lära sig allting i receptionen. Man har ju själv varit där så man vet att allt nytt med dator & vart man ska klicka är jobbigt att lära sig, men mitt tålamod är ju inte direkt på tiptop, haha. Men efter 30 minuter så var allting klart, jag hann till&med få kramp i ena skinkan där imellan, asjobbigt, haha. Har börjat få de ibland, har hört att man kan få kramp i vaden eller tån, men rumpan liksom!? Ja.. Varför inte liksom!
Har badat i Jhonnys kompis pool idag, det var riktigt skönt, även om de var kallt i början men de är de oftast i utepooler. Det var de bästa på hela dagen, njuta i en pool med solen stekandes i ansiktet & lyssna på roliga gamla historier som hände från Jhonnys "andra gamla" liv. :)
Annars så har vi packat lite till idag, omorganiserat lite. Imon är väl tanken att jag ska packa skrivbordslådan också, skulle betalt räkningarna idag men gör de imon istället, tiden försvann för fort idag.. :P
Ska till barnmorskan imon, inte träffa henne utan ska till föräldragruppen första gången. Får se lite vad de mötena innebär, har verkligen ingen aning men hoppas iallafall inte att de är som Jhonny trodde; "Bebis-mage tävling" "Jaha, har inte du känt sparkar än?" "Vad stor din mage är"
Ja, sådana tävlingar som sedan utvecklas när barnet har fötts & alla mammor tävlar med sina barn om hur snabb utvecklade deras ungar är.  Som sagt, har inga förhoppningar men så får mötena absolut inte vara, utan kanske mer tips & trix tänker jag inför vad allt komma skall. Får se imon helt enkelt. :) 
 
Nu ska jag kika på spännande CSI! 
Tjing! 


Kommentarer
Malin

ooo vad roligt för er :)
längtar tills ag får se den!
kramisen

2014-05-30 @ 07:30:38
URL: http://malinryke.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0