Flytt

Hallå allihopa!
 
Vi fick nycklarna i tisdags så från den dagen så har allt bestått utav flyttkartonger, packning, ihopsnickring etc.
Vi började ta dit alla varor som vi har nyköpt från ikea & Ullared så nu har vi snickrat ihop allt nytt så vi behöver inte göra de när vi har en massa flyttkartonger ivägen. :) 
2 byrås, skötbord, ett sängbord har vi uppe. Även om det bara är uppe än i den nya lägenheten så börjar man se att de kommer bli riktigt fint med färger & möbler. Ska bli skönt att få allt klart men det roligaste av detta är det vi gör nu, småplocka upp saker & sakta se hur allt kmr bli. :) Jhonny drar bort tvn & alla kablar redan idag så han kan ordna med det i ro, men det resulterar att vi får roa oss på egen hand ikväll, haha. Får kika datorn & paddan, vi har att packa ner fortfarande så.. 
Men tvättar sista gången nu för att ha allt tvättat så man slipper göra det när man vill göra iordning i lägenheten sen, ska träffa Manda vid halv 7 också. Vi ska hitta på något mellan tvättarna, är sjukt trött efter denna dag redan, tvättat fönster, packat, tvättat kläder så något inte så jobbigt får det nog bli. Börjar känna av graviditeten nu, kanske är på tiden, haha. Blir trött snabbt i kroppen & magen är ivägen när man ska hålla kartonger.. Ska visa henne den nya lägenheten iaf, det är inte så jobbigt men extra roligt ska det bli! :) 
Var på första föräldragrupps-mötet i tisdags också, var kul & se lite fler gravida & prata om det vi alla har gemensamt. Vi ska alla få ett ansvar för en ny person, men först, ska vi alla gå igenom en förlossning.. Var riktigt roligt, nästa möte är redan nästa torsdag!
 
Nä, nu ska jag gå & laga lite mat. Min man verkar inte vilja komma hem från alla kablar & sladdar.. ^^
Tjing! Happy Pride-day! ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

theresealbertsson.blogg.se

Man kan inte vara annat än sig själv.

RSS 2.0